Už mě to nebaví

29.11.2009

Ahoj holky, poradíte mi?

Dnes jsem 7+2. Už je to 2 týdny, co špiním. Poprvé jsem byla na pohotovosti a tam dr. nic nezjistil...zrovna tam žádná krev nikde nebyla. Dostala jsem utrogestan, který beru pořád a ascorutin. Týden po pohotovosti jsem jela na kontrolu ke svému dr. a ten tam taky nic neviděl a že se nemusí vůbec zjistit odkud ta krev je :( no a takže si vesele špiním dál. Ve čtvrtek jsem byla na další kontrole opět po týdnu s tím, že pořád špiním, ale už mi na to ani nic neřekl. Mimi je podle utz v pořádku a to je hlavní. Ale co to špinění? Jsem už z toho zoufalá. Jo a to furt odpočívám. Opravdu ležím a 2 týdny jsem doma nic neudělala. Chudák manžel. Jo a ještě jsem si vzpomněla, že mi ještě dr. našel hooodně velkou cystu na levém vaječníku...ta se tam zřejmě udělala po letošním odstranění vejcovodu po mimoděl. těhu. Může špinit z toho? Pak mi ještě bylo řečeno, že jsem otěhotněla brzy po té operaci. Je to letos moje 3. těhu. Je tedy možné, že jsem dole tak dodělaná, že proto špiním? To špinění neni nic extrémního, ale prostě mám z toho strach. Jinak mě nic nebolí, jen cítím tu cystu. Měla jste to taky některá tak? Jo a ještě mi přijde, že víc špiním po zavedení utrogestanu, ale to je asi blbost ne? Zkuste mě uklidnit. Díky moc a jinak přeji všem hezkou adventní neděli ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Děkuji ti Nosaanku. Věřím, že bude vše v pořádku, jen mě to prostě už štve. Nikdo ti nic neřekne a mě tak mrzí, že nemám alespoň zdravotnický minimum :s:

ahojky Mijo,teda s tim spinenim te neporadim,ale jestli mas pocit ze pri zavadeni spinis vic,tak bych brnkla dr,treba opravdu polykani pro tebe bude lepsi.no hlavni je ze mimis je bojovnik a nejaky spineni ho nevystrasi a roste si u tebe dal. :one: :°O°: takze dal polehavej a tes se na dasli kontrolu az svyho milaska zas uvidis.drzte se ;) :k:

In reply to by Katulis

Děkuji ti moc. Už dnes večer to polknu a uvidím už ráno, jestli bude změna. Možná to zkusím brát takhle a třeba pak bude fakt klid. Ty jdeš zítra k dr. že jo? Tak na tebe budu myslet, ať je vše o.k. :a:

souhlasim se žabičkou, já taky špinila a byla to prý cysta a doktor mi říkal, že to nebudeme dráždit ještě víc, ať utrogestan polykám. Ještě pár dní jsem špinila a pak už to bylo dobré. Podle mě to máš také z té cysty,ale hlavní je, že je mimís v pořádku.

In reply to by Beru

Ahoj Beru, díky moc za odpověď. Myslíš, že mám tedy utrogestan polykat? Bývá mi dost zle, ale zkusit to můžu. Zvracení zatím rozdýchávám. A nemám se nejdřív poradit se svým dr.? On ví, že špiním a stejně mám furt zavádět. Jsem z toho už fakt hotová.

In reply to by Mija

no me dr rikala kdyz budu spinit mam polykat a vim ze aj vice holek to tu uz rikalo ze todle jim dr rekl.... ale muzes svemu dr cinknout mno co doktor to nazor tak to je pak slozite..... ale pokud ustavas blinkani polykala bych

In reply to by Mija

nevím,ale každopádně ti to neublíží. Může se to buď zavádět a nebo polykat, já bych to zkusila.V letáku je teda zavádět,ale na to mě upozornoval doktor, abych se neděsila. Určitě se s ním na kontrole pobav o tom, že pořád špiníš, měl by ti na to něco říct. Jinak mě to po týdnu klidového režimu přešlo a pak jsem ještě zašpinila asi dvakrát, jinak dobrý. A co ascorutin, ten ti nedal?

In reply to by Beru

Já jdu na kontrolu až 17.12., takže tam spíš zítra zavolám. Připadá mi, že to fakt to zavádění zhoršuje. 2x už jsem to polkla, když jsem jela na kontrolu, aby to ze mě nevyteklo a špinění buď žádný nebo jen minimum. Ascorutin beru taky a nic.

In reply to by Mija

jestli ti po něm není špatně, tak ho fakt polykej, můj doktor říkal, že by jsme tím zbytečně spodek dráždily a když po tom nešpiníš, není co řešit :) A taky se moc nenamáhej.

Ahojky Mijo s timto jsem se nesetkala... otazka jak hodne spinis zda by nebylo lepsi utrogestan spise polykat? Ja tedy spinila tyden co spinila obcas uplne jasne krev ze me sla ale ustalo to.... je mozne ze je to z te cysty v tehu je to tam dole vse hooooodne prekvene takze mozne to je nicmene kdyz kontrola nic neprokazala a drobek je v poradku asi bych pokracovala dal v odpocivani a snad to ustane vis ze nektere holky spinili treba cely prvni trimest.... kdypak mas dalsi kontrolu....??
Ja verim ze to dobre dopade opravdu odpocivej a uvidis zvladnete to..... tak tfuj tfuj tfuj myslim na tebe a at je lip :h: :k:

In reply to by žabičkax

Ahoj žabičko, díky za odpověď. Špiním tak, že když jdu na wc, tak pak mám na toal. papíru to špinění. Jako zabarvený hleník od světle do tmavé hnědé barvy. To je teda popis ;) Jinak jak ležím, tak na intimce nic není. Utrogestan nevím, jestli polykat, protože mi bývá dost zle. Už se mi i stalo, že jsem se tam dole podrbala...mám totiž mykozu ještě k tomu...tu už jsem nestačila přeléčit a normálně se mi spustí červená krev. A to se nedřu. Ale to otřu a dobrý, ale musím tam dole být fakt prokrvená jako blázen. Příští ko mám až 17.12. Budu pořád odpočívat a doufat, že to přejde. Měj se krásně.

In reply to by Mija

aha takle dobry je ze na intimce nic nemas.... kazdopadne osobne bych spise polykala, ale kdyz ti neni nejlip je fakt ze na polykani mi take moc nesedl..... a kolik ho denne beres?
No vis ono fakt staci malo ja ze zacatku se kontrolovala zda nespinim neskrkala jsem prst nijak hluboko a vzdy sem zaspinila jak jsem to zkoumala takze je to jak blazen prekrveny.... tak se pokus zadne drbani a fakt lezet uvidis bude dobre mimisek pekne roste bude vse fajnik... tedy to si take pockas koukam ..... na dalsi ko....
tak se opatrujte :h:

In reply to by žabičkax

2-0-2 a to mi i přijde dost na polykání. No, asi zkusím fakt zavolat zítra dr. a poptat se. Fakt mi přijde, že po zavedení utrouše je to horší to špinění. Jestli se mi to teda nezdá. Jo, do další kontroly je daleko, no hrůza. Taky se opatrujte vy dva :h:

In reply to by Mija

aha az takle no ale pokud si myslis ze je to horsi podle me se nemuze ani poradne vstrebavat kdyz spinis....
mno ja cekam na dalsi kontrolu take jak na smylovani jdeme ted v pa na screening a mam pekne nervy zda bude vse ok :00: diky moc :h:

In reply to by žabičkax

když jsem byla před 2 týdny na tý pohotovosti, tak mi tam dr. řekl, že mám zavádět a jen kdybych začala krvácet, tak ho mám polykat a můj dr. se teď řídí tím, co řekli v nemocnici. Což chápu. Neboj, screening dopadne na jedničku a ty se tu budeš vytahovat s novou fotečkou. Už se moc těším. Nervy neměj, mysli na miminko.

In reply to by Mija

aha no vidis a pokud po nem spinis vic duvod polykat ne vazne zitra zavolej a uvidis treba kdyz ho nebudes zavadet konecne to spineni ustoupi treba si to tim dvakrat denne vzdy rozdrazdis....
Vis screening snad dobre dopadne ale aby se nezjistilo ze mimi treba neni naposled sem byla na kontole 10+3 od te doby nic takze toho se bojim..... ale dekuji ti :h:

In reply to by Mija

no tak sme se vratily z nemocnice....
asi se clovek musi snazit si to nepripoustet mno ne helet spinis nekrvacis takze uvidis bude to dobre..... zitra cinkni dr jak s tim zavadenim a uvidis treba ustane kdyz nebudes zavadet urcite ale pisni ju?

In reply to by žabičkax

Z nemocnice? Sakra. Hele, zkusila jsem to polknout včera večer a dnes ráno. Špinění je už jen minimální, ale bylo mi hrozně zle. Ještě hůř než normálně. Tak nevím. Ani jsem nevolala dr. Řekla jsem si, že to taky musím nejdřív zkusit. Nevím, jestli mám vydržet nebo zase začít zavádět. Bylo mi fakt šíleně a ráno, co jsem to polkla, tak jsem vstávala až teď. Taky je ti po něm tak zle? Dodržuji, co je v letáku, že musí být hodinový odstup od jídla, ale stejně bych snad vyhodila i jen ty bobule. Asi budu zase zavádět.

In reply to by Mija

Jojo z nemocnice mame hematom ktery oddeluje placentu a je osklive velky ted cekam pac za hodku razim ke sve dr jsem zvedava co semnou vyrobi
no tak je videt ze spineni se mozna zhorsovalo aj tim zavadenim ale kdyz je ti takle zle ach jo me bylo dost podobne takze je to asi celkem bezne vis fakt bych dr zavolala ze ses ptala a ze si tedy dneska rano polykala sice spineni se zlepsilo ale je ti zle co radi to asi bude nej.... tady je fakt kazda rada draha mi prijde...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka