Co to je???

28.11.2009

Ahojte,mám takovej dotaz od včerejšího večera mám takové bolesti břícha,že už se to fakt nedá :r: Včera večer byla malá abnormálně akčni,že se m si říkala,že to snad ani není možný no a pak mě takovým nehorázným způsobem začalo bolet břícho!!!!No a dneska to celej den pokračuje a do toho mi hrozně tvrdne už fakt nemůžu :r: mála se pohne jen občas...Tak doufám,že je všechno v pořádku!!!!Nestalo se vám to někomu taky???

Ahojky Candy.. Každé pondělí po kontrole mě to přesně takhle dusí :jawdrop: až do středy..pak se to postupně rozplyne a v pondělí po kontrole zase na novo o to s větší intenzitou.. Jsem z toho už zmordovaná a bojim se zítřka..se mi to určitě zase pěkně rozjede. :00: Jak je dnes? Už líp?? Jsou to ti pitomí poslíčci, doufám, že brzy taky porodíš aby tě to dlouho netrápilo :||):

In reply to by blonďák

Ahojky,jojo dnes už je to dobré dnes mě jen hrozně pícha v pipce (si už připadám jako hypochondr :) ) no já du taky zítra do poradny tak doufám,že to nezačne zase na novo!!!! NO já taky doufám,že brzo porodím zátka už je pryč tak by se to mohlo už rozjet....

mamko neboj,to jsem mela take,nekdy to pichalo a nekdy me rozbolelo bricho jako pri ms......ale to k tomu asi patri,mam dva porody za sebou...takze uz jsem si neco uzila.......kdyby jsi mela stahy pravidelne tak se radsi ukaz v nemocnici ale urcite je to ok.......

Právě,že se to nestupnuje a,že by to bylo pravidelné to mi taky nepříjde!!!!Vanu jsem tak zkoušela a pomůže mi to jen když jsem ve vodě...no uvidíme počkám do rána co a jak.... jinak vám děkuji :)

jestli ti tvrdne pravidelne, nebo se to stupnuje, tak radeji vyraz do porodnice. Drzim palecky :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka