Nějaký dobrý rady proti otékání nohou???

28.11.2009

Holky :O máte nějaký dobrý rady na oteklý nohy? od včerejška mám místo nohou sloupy :///: ani přes noc nesplaskly :00: doteď žádnej problém,ale je fakt,že furt hodně chodím a včera jsem chodila málo,tak myslíte,že to mlže být tím?

asi te sklamu,
ja sem zkousela asi vse od leku prez zvedani a pod,a nic nepomahalo :(
jen chladivy gel at me aspon tolik neboli,a asi tyden po porodu sem mela uz i kotniky :s: :s:
drzim palce at ti neco zabere
:a:

Zkus nožky nahoru nebo je chvíli namočit do studené vody.Každopádně to ale řekni u dr.,otoky v těhu nejsou sranda,tak ať to ví. :a:

je toho spousta od různých kalhotek a punčošek a krémů pro těhulky až po některé cviky. Mě hodně pomáhá, když sedím a mám nohy na baloně a nebo si lehnu na záda a nohy hodím nahoru,třeba právě na ten balon. Prý je fakt dobré ležet na levém boku a ruku si dát pod hlavu,je to pro cirkulaci krve v těle. Nožky do vlažné vody prý taky pomáhají,ale zas by to neměla být voda studená. Jo a abych nezapoměla, tak perfektní je taky cca 2 až 3 minutky víckrát za den se stavět na špičky střídavě z levé nohy na pravou. Tak něco vyzkoušej třeba ti něco pomůže. :a: :a:

nevím kolik je na tom pravdy, ale před porodem jsem hodně otékala a pan doktor v porodnici mi doporučoval ležet na levém boku. Prý tak líp fungujou ledviny a tělo se líp odvodńuje. Nevím kolik byla moje sugesce, ale měla jsem pocit, že běhám na záchod častěji než nbormálně. Ale stejně jsem dál musela jak trubka nosit páskáče (s ponožkama, protože bylo kolem 15 stupňů :-) ). Tak třeba to funguje a když ne, tak si aspoň poležíš :-D
E.

ahojky beruško, no tak mě nepomáhalo pak už nic ale co trrochu pomohlo byly obklady a nožky pěkně ve zvýšené poloze snad to zabere a jakpak se ti daří?

In reply to by Piškot

Ahojky,děkuju za radu,tak to zkusím a uvidíme :) daří se nám dobře,až na "tatínka"... ale to je na dlouhý povídání.. Jen tak ve zkratce,když jsem chtěla,aby mi přidal na kočárek,tak mi napsal,že den předtím propil 7000Kč a že teda nemá :spid: a co vy? jak se máte?

In reply to by bublinka85

ježiš to mě moc mrzí:(chudáčku máš s ním takové starosti.
parchant jeden.
my se máme dobře už bydlíme v novém a s Matym si užíváme každičký den za chvíli přijede babička s cědou tak se těším je nám po nich smutno.Na chlapa kašlu opravdu ho zatím vůbec neřeším a beru jeho výlevy s rezervou.
a co mimíškovi jak se daří v bříšku?
snad ti ty otoky brzo poleví myslím na vás papa

Já si koupila v DM krém na nožky pro těhulinky a vzdy kdyz uz bylo nejhuř tak mi je manžel namazal,jinak pomahalo na chvilku,na par vteřinek studena koupel nohou..... já mela uplne nejvic nateklé nohy 3den po porodu))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka