Návrat z uz a smíšené pocity z doktorky...

25.11.2009

Ahoj těhulky, tak jsem dnes byla s Emou na uz. Jelikož jsem neměla hlídání pro 5letého syna, musela jsem ho vzít sebou. A tak jsem doufala, že půjdu na řadu stejně rychle jako minule. Opak byl pravdou, čekali jsem hodinu. Naštěstí Štěpánek byl celou dobu vzornej. Po hodině jsem šla konečně dovnitř. K mému překvapení tam byla stejná doktorka jako na uz ve 20 tt. Tenkrát byla odměřená, nic mi neřekla, neukázala a na otázku pohlaví, řekla, že asi holka...Takže opět s ní...Nekecám,ale celý uz trval 2 minuty, i to utírání břicha mi trvalo dýl, než jí vyšetření. Když jsem se položila, zeptala se mě, vy jste ta maminka s těhotenskou cukrovkou? Řekla jsem že ne. Ona se zeptala znova. Opět jsem jí řekla, že těhotenskou cukrovku nemám. Pak se zeptala, zda jsem už na ní byla. Já že ano, že byla negativní, že mám všechno v pořádku. Asi jsem vypadala nedůvěryhodně, protože se ještě zeptala sestřičky, zda opravdu nejsem ta s tou cukrovkou... Pak změřila hlavičku, stehení kost, vodu a řekla, že je všechno v pořádku, že malá je přesně veliká, jak by měla být. Váží 1800 gr a já jsem dnes 31+2. Pak řekla, že je to vše a šli jsme.
Tak hlavně, že Ema je v pořádku a není to žádný sloník :) A já jen doufám, že se s touhle doktorkou nesetkám u porodu...

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky...tak to mě malinko těší, že nejsem sama.....maličkej teda váží 1560g, ale doktorka byla stejně příjemná jak píšeš....vzala jsem sebou manžela a rodiče, jelikož za našich se vyšetřovalo jinak a chtěla jsem aby měli radost.....bylo mi to líto, že byla taková.....myslím že by takoví lidi neměli tuto práci dělat, je to přece jen radost a nemusejí nám to takhle kazit, že jo :)

In reply to by Olča

To souhlasím. Když jsem jí chytla poprvé tak jsem si říkala, že má třeba špatný den, ale když se tak chovala i minule, tak je vidět, že prostě taková je. Říkala jsem si kruci, co tam taková osoba dělá??? Hlavně, že je malá v pořádku a za pár týdnů jí už konečně uvidím naživo :)

ahoj, a ty nemáš stálou doktorku? byla holt trošku zmatená-akorát by mě naštvalo že mi nevěří a ptá se sestřičky. No asi toho má hodně-což je ale její problém, že :s:
Jinak mě taky nedělala doktorka běžnej ultrazvuk nějak dlouho-vždy to trvalo cca 2 minutky. Zkontrolovala důležité věci a bylo hotovo... :a:

In reply to by JaMiOn

mám stálou doktorku, ale na uz chodím do porodnice, mají tam i ten 3d, na který jsem taky šla, tak jsem chtěla aby mě tam už měli v záznamech, jinak moje doktorka mi uz nedělá už od 12 tt, stejně by mě prý posílal k jinému doktorovi, tak jsem raději šla rovnou do porodnice

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky