dite a kytky

28.11.2009

Holky stalo se vam nekdy ze vam dite ochutnalo kytku? Mala si dneska chodila v obyvaku v choditku a kuknu nani a byla u kvitka-tak ji volam at jde zamnou.Otocim se zpet na pc,zpet nani a uz je žužlala! Tak jsem kni prilitla a kousek mela v puse-nastesti jsem ji to vytahla.Byla to palma.Doufam ze kousek nespolkla,ale asi nee

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, tak me mala zatim ji jen hracky, ruce a to co ji dam do ruky, ale pokud bude po me mam se nac tesit :) Ja pry si s radosti pochutnala na sklenenych ozdobach ze stromecku, sklenicce, kytkach a dokonce jsem zbagrovala i hasene vapno :) A to jsou jen ty nejvesti perly... Ten zbytek uz si nasi ani nepamatuji :) Chudak mati musela vyhodit z domu vsechny jedovate kytky nebo ty u kt si tim nebyla jista a nejcastejsi veta kt doma znela byla : Co mas v hube? :)

ahoj, jj malej ochutnal 2 kytky co jsme měli doma. naštěstí to byli kytičky nejedovaté-zjišťovala jsem si to než se malej narodil. Taky rád ochutnával hlínu u kytiček. Mohla jsem mu 100x říkat že je to fuj a nepapá se to...prd platné. nakonec jsme kytky dali vedle do místnosti-bohužel nám tam chcíply :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky