ms....

27.11.2009

Ahojky tak jsem to dnes ráno dostala. Potvora dplezla přesně. Je přesná jak hodinky.
Jsem i plakala protože mi to přišlo strašně líto. A už fakt nemam sily se dal snažit. Ale uvidime. Mam na to posledni mesic a pak už na to kašlu.
Já se fakt asi nikdy už nedočkám. :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§)

tak se zrovna dívám,jak se ti daří, moc sem nechodím, nemám čas, ale dnes jsem sem vlítla a teda žádný dobrý zprávičky :( je mi líto že to pořád nevychází, ale neboj se, dočkáš se a nic nevzdávej, miminko bude, jen holt má někdo smůlu a musí čekat a čekt :( držím pěstičky!!!!! a co malá?

Renatko, vzdát to můžeš vždycky. Ale na to je ještě času dost. Vím, že se snažíte dlouho, ale už dítě máš, takže to určitě vyjde i napodruhé. Vzdala bych to až ve chvíli, kdy bych měla za sebou všechna vyšetření a vyčerpala všechny možnosti... Dřív ani náhodou ne. Podívej na Carrinku. Po pěti letech snažení je těhulka. Víš proč? Protože to NEVZDALA. My se snažíme rok a třičtvrtě, oproti Tobě je to pakatel, ale taky to nehodlám vzdát. Ne, takovou radost přírodě neudělám. Renatko, byla jsi na všech vyšetřeních? Spermiogram, endokrinologie, hormonální profil, folikulometrie, imunologie, laparoskopie, hysteroskopie, genetika? Určitě si VŠECHNO oběhni. Stojí to za to. A až kdyby nikde nebyl problém, vrhla bych se na umělé, nebo alespoň na nějakou stimulaci cyklu. Možností je dneska spousta. Je to na palici, ale výsledek se určitě dostaví. I kdybys měla stokrát změnit doktora, vydupej si to :w:

In reply to by Naděnka

no p uvážení to ještě zkusim ale nevim nevim. Ta touha po miminku je velika a jen kdž vidim kočárek s maminkou ta je mi tostrasne oc lito.
Na foliky chodim. Beru clostik a utroš. Ale laparaskopie se bojim. Já nesnáším nemocnice a jit na nejakou operaci to tedy nevim.
Ale uvidim co mi navrhne doktorka. Ted na to nejak moc myslet nebudu a uvidime jestlli se zadaří.

In reply to by Renatka85

A co imuno a endokrinologie? Hormonální profil? U všeho Ti jen vezmou krev a budou se Tě vyptávat na nemoci. Zkus to. Zrovna teď jsme to probíraly s Carrinkou. Psala, že laparoskopií začala, protože prý, pokud máš neprůchodné vejcovody, tak se neuvolňuje nějaká látka důležitá pro uhnízdění embrya i při IVF. Nevím, nemám s tím zkušenosti. Ale laparka je podle mého názoru taky důležitá. Asi nikdo nemá rád nemocnice, já taky ne, ale chci mimi, tak do toho půjdu.
Samozřejmě to nakonec může klapnout přirozeně a to Ti taky přeju, ale stejně nad tím zauvažuj. Výsledek stojí zato...

Reni, nekašli na to ani náhodou!!!!!! A pročpak na to máš poslední měsíc????????? Nějaké zdravotní problémy a nebo jen psychika? Heleť, my jsme holky statečné a bojovné, tak né, že to zabalíš!! To bys mě fakt naštvala!!! :|:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky