Krasne hadriky na mimi

27.11.2009
Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj já jsem se sem teď dlouho nedostala takže píšu až teď, takže rifle mam doma a jsou naprosto úžasný, fakt bomba, malý jsou teda trošku větší ale lepší než aby byly malý, ona jim doroste. Takže děkuju a jednu věc si nemůžu odpustit, nic na tebe ale na holky který nic nenapsali a rovnou sem taky dali svůj odkaz z MMB - nějak jsem to nepochopila. Proč to sem dávali.

In reply to by Rendulik

ahoj Rendulíku tak jsem tě pěkně popletla viď, to se moc omlouvám. Tak abych to vysvětlila, strašně se my líbili ty NEXTový riflíčky a ségra je přihlášená na MMB a ty jsi se tady chvíli neozívala (ale jak jsem potom zjistila tak ani na MMB) tak jsem zavolala ségře aby my jí obědnala a už je mam doma. Takže tak to bylo a já jsem moc ráda, že je mam doma protože jsou fakt bomba :\x:

ahoj tak jsem se zamilovala do těch riflí, ještě večer jsem na ně myslela jestli jo nebo ne. A na 99% jo ale problém je v tom, že nejsem na MMB přihlášená, vůbec nevim jak to tam chodí a adresa se my sem psát nechce tak ti sem napíšu mail a napiš my - potom bych ti poslala adresu. Děkuji
PS: jestli ty rifle teda ještě budeš mít :a:

ahoj máš tam úžasné věcičky ale naší malý je 13 měsíců takže když už tak by to měla na chvilku - pořád ještě nosí velikost 6-9 nebo 68 - ale ty rifle ty jsou krásný :one:

In reply to by Rendulik

no to ti věřim, že se s nimi nechceš rozloučit, taky mam doma spousty věcí a už my párkrát napadlo, že bych taky něco prodala ale pořád si řikam, že bude druhý a kdyby to byla zase holčička tak bysme měli oblečení a nemuseli nic moc nakupovat a když to bude kluk tak my to dokope a potom to zkusim. No je to drobek i když má ale takový malý oblečení tak když je nahatá a začne tady lítat po bytě tak je to už pěkná čára

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka