prosím o zkušenosti s kojením

28.11.2009

Ahojky holky, prosím o radu a zkušenosti. Máme doma 11denní holčičku, plně kojím a mám strašnou chuť na mandarinky. Myslíte, že by se mi malá z toho mohla osypat? Děkuji za rady

Ahoj,kojím a jím všechno,teda samozřejmě ne zelí,čočku a tak.Ale ovoce mu nikdy nevadilo,jen bych si dala pozor na to,na co jsi alergická ty nebo taťka.A když se náhodou osype,tak už si to příště nedáš :)

ahojky. mně mamka říkala, že když už se osype, bude to jen jednou a potom už ne a neni to prý nic hroznýho. a v porodnici říkaly, že všechno můžu, jen ne ve velkém množství.

Ahojka...
když jich nesníš kilo, tak se určo nic nestane, no a kdyby náááhodou jo, tak se na to neumírá, aspoň budeš vědět, že to malé dělá zle. :one:

nevím,mě bylo řečeno,že exotické ovoce a zejména citrusy vynechat,Může to vadit,ale i nemusí.

pokud nebudou kyselé ale sladké tak snad ne...ty jsem ještě nezkoušela, ale jinak jsem dokonce jedla už i ananas a to je tropiceké ovoce a každej říká jak se z toho mimi osype,ale malá se mi z něj vůbec neosypala...

In reply to by Lucik.K

no to věřím taky nemám ráda když je malá osypaná jednou se mi to festovně povedlo když jsem jedla tři dny segedín, neuvědomila jsem si že ze zelí se mi může osypat no a pak byla osypaná snad tři týdny ale hrozně, takže už vím že zelí NE :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka