Máme nový kočárek

27.11.2009

:a: ahoj tetičky.
Musíme se pochlubit novým kočárkem měli jsme doma tako fast rider a byli jsme z něho nadšení......jen jsme zjistili, že se nám nevejde do autíčka, takže jsme si pořídili kombíka.....a ouvej....i do toho kombíka bych ho tam bez manželovi pomoci asi jen tak nedostala..... :( Takže jsme v polsku, kde jsme ho kupovali požádali o výměnu kočárku a vůbec nedoufali, že to vyjde A ono jo :one: Chtěla jsem zase klasický 4 kolový kočárek vzhledem k našemu terénu v okolí......ale bohužel všechny byli úplně stejně těžké (19kg) a velké...... a pak jsem zahlédla ten náš Vždycky se mi líbil kočárek v-cross, nebo v-travel...... A tenhle je skoro stejný :one: akorát má prostornější korbičku a je celkově vyšší což mi vyhovuje, protože měřím 175cm. Má také péra a díky nim se dá regulovat odpružení. Jedná se o kočárek maxim 4. No uvidíme, jak to bude s tím terénem u nás.....popravdě řečeno z toho mám trošku strach.... ale vybrali jsme nafukovací kolečka, tak s těmi to snad půjde. Jen mi holky poraďte, jak se s takovýmto kočárkem jezdí ve sněhu??? Sice jdou kolečka zaaretovat, ale nějak se toho bojím a nevěřím tomu Fotky jsou v horší kvalitě, vše je focené večer a mobil to trochu nezvládal. Už se nemůžu dočkat, až s Kubíčkem vyrazíme na naší první procházku!!!! Teď je kočárek zabalený u rodičů, takže už ani hezčí fotky neudělám Opatrujte se!!!

Jani je moc pěkný. A mám ten samý problém. Okolnosti mě taky donutily koupit kočárek s hýbacími kolečky ve předu a taky z toho mám obavy. :oci: Chtěla jsem klasickou čtyřkolku. Ale co jsem se ptala maminek co mají taky taková kolečka, tak prý je to v zimě v pohodě. Bydlím na Vysočině a ještě k tomu na vesnici a sněhu tady máme vždycky požehnaně. Tak uvidíme. Prý je s ním ještě lepší manipulace než s klasickým. ;)

In reply to by jira

to máme stejný problémek :-) Byla jsem přesvědčená o klasickým 4 koláku, který jsme už měli doma, jak jsem psala..... ale dopadlo to takhle a každý mi zatím říká, že budu spokojená a na tamten si ani nevzpomenu.... no uvidíme. Já jsem zase z podkrkonoší a taky z vesnice...... když napadne, tak zrovna tady u nás vyhrnujou tak 2x za den..... :? :? což vidím bledě.... ale tak stejně, když bude nějaká futeř, tak budeme doma. A nebo zajedu o pár kilometrů dál k rodičům, kde vyhrnujou častěji..... :-)

In reply to by Janča24

Tady kolikrát neprhrnou co je týden dlouhý a musíme volat na služby, aby to projeli nebo kluci ze statku jsou tak ochotný, že vezmou radlici a projedou to. Takže taky sranda. :usmev:

je skvělej!!! máme podobný podvozek a taky jsem si říkala jak se s takovým kočárkem bude jezdit ve sněhu... no, budeme si muset počkat až napadne a pak se uvidí :s: :s:

In reply to by mysaco

mě se taky moc líbí. Já jsem totiž ulítlá na tu zelenou a tak jsem jiný nechtěla :-) Mám i dečky do kočárku v zelené a tak jsem o jiné barevné kombinaci ani neuvažovala, i když na výběr bylo hafo vzorů a barev..... a na ten sníh počkáme a uvidíme..... Co myslíš, jak se pojede s tímto kočárkem na lesních cestách?????

In reply to by Janča24

doufám, že dobře... potřebuju jezdit i po polních cestách a tak... :) snad na jaře nebudu chtít jinej :D Taky mám úchylku na zelenou... ale ten kočárek co máme my, byl v nabídce v zelené barvě moc světlej, takže jsme zvolili tu modrou... ale jinak máme spooooustu věcí zelených :D

ahojky, tak ja si myslim,ze jste vybrali dobre...ja ho mam taky vyhlidnuty,ale v modrocerne variante a moc se na neho tesim...znama ma presne ten stejny, co ty a je naprosto spokojena, hlavne proto,ze nema tu typickou malou korbicku,ale krapet vetsi, aby se tam mimis vlezl i s fusakem kdyz uz je vetsi...ale co se tyce snehu nevim,ma ho od leta...muj nazor je,ze takove kola ma 60% kocarku, takze by nemel byt problem...problem ve snehu je podle me s tema mensima prednima kolama...ja mam cas do brezna,tak potom napis zkusenosti se snehem :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ne :-) Mě se místo fotek kočárku zobrazilo nějaké dětské povlečení... :-( Tak jsem to vymazala a vložila celé znovu

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

snad budeme spokojení :-) Čičina je rodičů a je děsně zvědavá :-) On ten kočárek totiž tááááák voněl :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka