otoky????

27.11.2009

Ahojky všem chtěla jsem se zeptat..posledních pár dní mám dost oteklé nohy a ruce a dneska mi to začalo i v obličeji a dost mě to pobolívá..může to nějak uškodit miminku?celý těhu jsem byla v poho a ted najednou tohle tak mě to překvapilo..předem děkuji za odpovědíi a přeji hezké těhulkování..

Ahojky, ja zajtra zacinam 39tt, a uz cez tyzden zacali otoky tiez, dovtedy som nemala, jedine v lete trochu, pripadne ak som dlho chodila. Teraz mi otecu ruky aj v noci, a do toho tvrdne brusko. Tak som to v stredu na kontrole zdelila dr, tak bielkovina nebola, tlak sice po vyslapanych schodoch vysoky, ale potom sa ukludnil, tiez som ho mala v poho cele tehu, len teraz je o trochu vyssi posledne tyzdne, no a na otoky nemam solit, korenit, jest lahsie jedla, pomaha mi vykladanie noh o nieco vyssie nez v rovine, pijem teda normalne ako predtym, ale PA ,ked som bola na ozvy, mi poradila caj od HIPP pre tehotne, je granulovany (normalne nepijem take ale teraz som kupila) a obsahuje trocha praslicky, takze zabranuje udrziavaniu vody u tehulky. A mam pocit ze mi pomaha, otoky sa zlepsili. Mali ho v lekarni, 92Kc.

ja u prvniho syna co ma dnes uz 3roky taky mela ke konci tehu otoky na nohou,ze me to az desilo.Nohy kolem kotniku me vzdycky tak natekly,ze jsem uz neveea co s tim.Pak kontrola u doktora,tomu se moje otoky nezamlouvaly ani trochu,takze mereni tlaku a ten byl bohuzel na koci tehu u me dost vysokej a pak kontroloval bilkovinu v moci,ale tu jem nemela ani nahodou..No,nakonec mi vyvolali o malicko driv porod a prej,ze neni na co cekat.Malej e naroil a mel 3,70,takze poradnecj chlapak.S temi otoky to rekni doktorovi a neboj se,on te pohlida a vsechno bude ok

No, já bych došla k doktorovi.. preeklampsie se takhle může projevovat a ve většině případě projeví.. miminku to bohužel může ublížit, ale spíše po delší době, kdyby si s tím chodila dalších 14 dní bez lékařského dohledu.. Chce to nenamáhat se, nohy nahoru, obklady.. Nezvyšovat si tlak a trošku méně pít.. páč máš asi žízeň. Hlavně klid. Doktor Ti poví, co a jak.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

děkuji moc všem,bílkovinu v moči nemám a tlak mám spíš nízkej než vysokej tak snad to bude dobrý..v úterý jdu k dr tak se uvidí...a ještě jednou děkuji

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka