Jsem z toho smutná...

27.11.2009

Ahojky holky já vím že to tady asi nepatří ale hrozně mě to štve!..Víte musím se trochu vypsat..Expřítel tedy otec mého očekávaného dítětě mi volal a říkal že mi poslal peníze na učet přitom mi nikdy ani korunu nedal co jsem těhotná..ale když jsem šla se podívat na účet tak tam nebylo nic!Neposlal mi ani korunu a ještě mi takhle hnusně lhal!Mimochodem šla jsem se kouknout až za 3dny...!Já vím neměla jsem si myslet že by mi chtěl pomoct ,ale víte jak to chodí..

Kliknutím vložíte smajlíky:

aj aj,to mě mrzí...vím,je to těžké... já zatím s přítelem jsem a nějak to teď i klape...tak zatím dobré, ikdyž tedy taky mám pocit občas,že o to mimčo prostě nestojí. a já vím že to bylo nečekané otěhotnení a pro něj asi trošku šok...a tak jsem si pro mimi taky obstarala vše sama...ale doufám,že porod to změní..
PS: do toho je přítel o berlích,spadnul na něj před dvěma měsíci strom..takže jsme bez peněz...a taky nic moc...
tak držím palečky...ať to nějak zvládneš,chlapi sjou různý...já třeba vždycky chtěla chlapa,co se mnou bude prožívat každej okamžik těhu..a místo toho bojuju sama...ale což...jsme ženy a jsme od přírody silnější než muži...:-) drž se

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka