kolotoc .... pozor

22.11.2009

holky, mam kamarada, ktery je ocni lekar a kdyz jsem mu rekla, ze mala se uz krasne kouka na kolotoc na postylce tak mi rekl at to hned vypnu, ze deti s toho toceni hracek silhaji, tak jsem sundala hracky a nechala jen jednu u prostred a poustim hudbu. clovek nikdy nevi....

Kliknutím vložíte smajlíky:

Je to nazor od nazoru, hlavni je, aby se dite divalo na veci kolmo, at uz televize, co jakykoliv jiny pohybujici se predmet. Tedy to, co pozoruje dele, ale nevidim problem v kolotoci, na nej necuci 2 hodiny ;) . Jako optik v tom zasadni problem nevidim, je daleko vice problemu, navic kazde male dite silha a upravuje se az kolem roku. Nekomu silhani zustava v podobe viditelneho, nekterym malinko ocicko ujizdi ( skryty strabismus) a je spousta vad, ale nemyslim, ze by na to mel kolotoc zasadni vliv. To uz je horsi blesk fotaku ( prime ostre svetlo na sitnici) Ale jak rikam nazor od nazoru :)
__________________________
Muf a Niky

my teda mame kolotoc pripevneny na strane postylky ale ty veci jsou skoro uprostred a kdyztak muzu mimco posunout ke kraji...spis mam blby pocit z toho ze se to toci porad na jednu stranu a nazor co ma lekar jsem cetla uz mnohokrat.....

Ahoj my máme kolotoč přímo zabudovany na koši(kolébce),ale samozřejmě jde sundat.Je spíše více u noh takže ho má přímo před sebou,nemusí se dívat do boku ani nikam jinam,takže si myslím,že u nás je to v pohodě :a: :a: ale díky za info,to by mě nenapadlo :n:

ahoj, to je známá věc. Většina kolotočů je dělaná /upevnění/ na stranu postýlky, takže dítě je nuceno koukat stranou-kolotoč neni přímo před dítětem-aby koukalo přirozeně. Kolotoč nemáme. Malé stačí když má v postýlce svoje hračky a nebo cumlá polštář. Na dítě taky musíš koukat zepředu a ne ze strany aby nešilhalo apod.... :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky