40+6 - zoufalství a vztek :-(

26.11.2009

Ahojky holčiny :w: :w: :w:
tak jsem se dnes vrátila z poradny, ve které jsem myslela, že už se s doktorem konečně domluvíme na hospitalizaci, o které mi říká mimochodem už 2 poradny - kde mám jít na zátěžový test a případně na vyvolání a ono nic!!! :(
Řekl mi jen, že to vypadá, že malá tam chce zůstat až do Vánoc :jawdrop: a prý co dělám v sobotu, ať se zastavím do nemocnice zase na ozvy.. Holky, já ač to nerada přiznávám, jsem už zoufalá :r: už mě to nebaví, unavuje, nervuje mě to a trápí.. Já tak zááávidím všem, co už to čekání mají za sebou a mají ty svoje uzlíčky už u sebe.Já vím, že se taky určitě dočkám a vím, že to tady píšu furt dokola, ale potřebuji se někde vypovída, páč když to říkám Liborovi, tak u toho vypadám jak hysterka protože samozřejmě fňukám a ho to trápí, protože neví, jak mi má pomoct.. :n: a taky by chtěl ať už tu naši princezničku máme u sebe.. Tak jsem zvědavá, co mi v sobotu řekne pan mudr, ale rozhodla jsem se, že už se nenechám odbýt a budu chtít na vyvolání.. To už budu totiž 41+1.. :?
Tak se mějte všechny moc krásně, ty co mají mimísky u sebe přeji jen a jen štěstíčko, zdravíčko a nám, co je nosíme ještě v bříšku, ať si nechají domluvit a vykouknou na mamky a taťky, které se na ně už neuvěřitelně těší a dají jim svou lásku a něhu.. :h:

teda Hani, co to tady čtu... berušce se nechce ven... :n: nezoufej, určitě už to brzy bude... :||): myslíme na vás!!!!

In reply to by mysaco

ale pro dnešek jsem už nějak rezignovala a je mi to už jedno... :n: Včera jsem si pofňukala, a dnes jsem OK.. :)
Jak tu psaly holky, ono to přijít musí - dřív nebo později :dance: a to pak bude tanec.
Moc děkuji a přeji hezunký večer páá :a:

Haničko ještě to vydržíme. Nic jiného nám ani nezbyde. :( Vím jak se cítíš a taky vím, že ti nějaká slova moc nepomůžou. A to jsi na tom ještě hůř než já. :( Já mám teprve dneska termín a stejně jsem z toho zoufalá. Doma to mám tak nějak podobně. Mamce to říkat nechci, protože ta je až moc pozorná a to mě rozčiluje. A když to řeknu Peťovi, tak ten mě odbyde. :( Už zaujal takový postoj, že mě radši odpálkuje, protože ví, že pak přestanu fňukat. Už toho má chudák taky plný zuby. A koukat se každej den na nějakou brečící ženskou asi taky není slast. Tak pevné nervíky a zítra si dupni ať máš v pondělí prďolku u sebe. ;)

In reply to by jira

nezbyde a já už jsem dneska naprosto rezignovala a je mi to jedno. Zítra jdu na ozvy, tak jsem zvědavá, co mi doktor řekne, jestli mi zase řekne, že nejsem přichystaná, tak asi zase budu den fňukat a pak to bude dobrý.
Ono ani není co dělat, ale ty to určitě taky víš.. Malinké se taky nechce, viď?? No nadosmrti nám je v těch bříškách nenechají, jen mám obavu, aby pak neměla nějaký problémy.. No budu doufat !! :r:
A taky samozřejmě na Tebe myslet ať vše dopadne tak jak má, a ať jste s malušenkou v pořádku :qu:
a hlavně ať ty naše drobečky už brzy máme u sebe. Tak se měj krásně - opatruj sebe i bříšenko.
A hlavně hlavu vzhůru, za chvilku snad už doopravdy budeme maminky.. :qu:

In reply to by Hanis

Haničko tak toho já se taky bojím. :plac: Každý den přenášení se kazí voda. U někoho míň a u někoho víc. A když jsem viděla malou od kámošky, která přenášela týden, tak z toho mám hrůzu. Vodu měla zkaženou jen trošku, ale malá měla zánět v očíčkách, uších i nose. Tekl z ní hnis a měli to asi měsíc než se z toho dostala. :( Dneska si určitě dupni a nastup na vyvolání. Vždyť už vůbec nemá cenu to odkládat. :no: Myslíme na vás.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

to si piš, že budu dupat, protože tady jde už o zdraví malinké.. :( a chci aspoň nějakou odpověď, kdy by malá měla přijít na svět, když se jí samotné nechce... :n:
Oni to všechno berou jak na běžícím pásu a odbydou tě nějakou pitomou větou.. No uvidím zítra!! A dám opět vědět..
Měj se krásně a přeji hezký večerní pátek i celý víkendík.. :qu:

Ahojky, tak si to tady čtu a vidim uplně sebe v letě :///: vim že to je šileny přenášet, nechci tě strašit ale vyvolání je masakr, kdybych vedela do čeho jdu tak bych radši přenášela dal a počkala si až to přijde samo, tenkrát jsem je ukecavala at už mi porod vyvolaji, nechali mě přenášet tyden a pak mi ho vyvolali, rodila jsem 12 hodin od začatku kontrakce po 3 a pak už po 2 minutach, a už NIKDY bych do toho nešla. No záleží jaky máš ted čípek a jestli ti dělali aspon Hamiltna..držím palce at porodíš sama :a:

In reply to by saruskacb

ty jsi mě teď tím vyvoláním pěkně vystrašila :jawdrop: ale já už jsem opravdu zoufalá, dnes jsem 41+0 a nic.. :n:
a já se o maličkou už bojím.. Určitě je v pořádku, protože se furt protahuje a kope, ale aby neměla nějaké problémy, jak se narodí.. Já tomu moc nerozumím, ale myslím, že by mi měli dát vědět nějaké konečné stanovisko a néé furt oddalovat podání informací.. :? No zítra jdu na ozvy, tak se doktora už zeptám, co se mnou míní dělat.. a uvidíme, jak se frajer ukáže.. Jo a Hamiltona mi nedělal, jen mě prohlídne, řekne že tam strčí ještě skoro celou pěst (nebo co), že je malá furt vysoko a tím to hasne.. A čípek taky nevím, jaký mám.... Moc děkuji za držení palečků :D , snad si to ta moje tvrdohlavá princezna rozmyslí a nebude mamku trápit.. Tak páá a děkuji za info.. :a:

In reply to by Hanis

tak se ho na to zeptej, to je dost důležité, já měla CS 2 a čípek pro špišku prstu, takže proto tak dlouhý porod, byla jsem uzavřená. A Hamiltna bych si taky řekla, nechápu proč ti ho už neudělal :?

já jsem si před necelýma 2 měsícema zažívala to samé...nakonec mě nechali přenášet 9 dní :) Je to sice hrozné čekání ale stojí to za to :one: Pan doktor mi tehda řekl že klidně můžeme ještě počkat že po zdravotní stránce je vše v pořádku ale byl tak hodný a rozhodnutí nechal na mně-a já se ten 9.den rozhodla pro vyvolání :) Neboj,už to máš za pár! Už jsi 40+6 a to je dost...tak přeji hodně štěstíčka a at máš princezničku brzo u sebe pa :a:

In reply to by Kamči

to přenášení je opravdu nesnesitelné :n: ale hlavně únavné, všichni se mě ptají co ještě dělám 2v1. Mamka mi každej den volá.. a už jsem z toho na mrtvici. Ale je pravda, že dnes už to vidím jinak než včera, včera jsem byla opravdu zoufalá, ještě když víš, že holky v porodnici byly kousek za mnou a užž porodili a já tam furt chodím strašit, kontrakce vesměs žádné, malá furt vysoko a nic.. To je to nejhorší - ta pitomá psychika.
Moc děkuji za uklidnění.. a přeji krásný páteční večer :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Miško nestraš.. :s: já už to chci mít za sebou.. Já si moc přeji, abych porodila sama, bez vyvolání.
Co jsem od všech slyšela, tak vyvolání je peklo .. :r: no ale asi se nebude dát nic dělat.. 41+4?? Já ani nevím, kdy
se u nás vyvolává porod. Ale nejspíš, taky tak nějak. Protože jinak jim tam prostě lehnu na kozu a řeknu, že se odtamtud nehnu :///: néé, to si dělám srandu. Ale jsem zvědavá, co mi zítra řeknou. Ty jdeš zítra taky na ozvičky, že??? Taky od Tebe budu čekat zprávičku a doufám, že se ty naše Viktorky nechají přemluvit a už si KONEČNĚ dají říct.. :\x: :\x: Taky držím palečky a doufám, že vylezou jako listopadový holčičky.. Páá a hezunký pátek i celý víkend :one:

Ahojky Hani, tak koukám, že jsi moc dobře nedopadla... V sobotu se určitě nenechej odbýt a trvej na vyvolání... U nás v porodce vyvolávají ve 41+3 a už to mi připadá pozdě... Kočko, přeju ti pevné nervy a ať se mimi umoudří do soboty samo... Já zatím Vojtíka přemlouvám, že bysme to mohli zvládnout do pondělního termínu - ale taky se na to moc netváří :-)

In reply to by Handík

no dopadlo to, jak jsem předpokládala. Ale už jsem v pohodě.. ;) uvidíme zítra, co nám pan doktor řekne.
A už se nenechám odbýt. Jsou to mršky, Ti naši pokladi, že?? Nehne s nimi vůůůbec nic.. Tak se měj krásně a třeba se Vojtíšek taky nechá přemluvit a vykoukne na svět už v pondělí, nebo dřív??

Ahojky,
vím naprosto přesně jak se cítíš. Mě nachali před rokem čekat 10 dní. A pocity jsem měla stejné jako ty.
Vůbec nechápu, proč nechávají doktoři nastávající maminky tak dlouho čekat :#o: :#o: :#o: ?????
Pak jsou jen problémy ... Malýho jsem musela furt mazat, protože se celý sloupal a s kůží máme problémy i dnes ... :spid: .
Přeji Ti ať v sobotu rozhodnou ve tvůj prospěch a máš už konečně miminko u sebe!
Verča

In reply to by bella.v

Taky nechápu, proč tak dlouho čekájí, když je miminko od 38. týdne vyvinuté. A myslím, že když má i svou váhu, tak přeci není co řešit, ale každej doktor a každá nemocnice to mají asi jinak.. :? V tu sobotu uvidím, jak to bude vypadat a už zkusím něco s doktorem vyřešit.. Moc děkuji za povzbuzení a měj se moc krásně :\x:

Ahojky,
vím naprosto přesně jak se cítíš. Mě nachali před rokem čekat 10 dní. A pocity jsem měla stejné jako ty.
Vůbec nechápu, proč nechávají doktoři nastávající maminky tak dlouho čekat :#o: :#o: :#o: ?????
Pak jsou jen problémy ... Malýho jsem musela furt mazat, protože se celý sloupal a s kůží máme problémy i dnes ... :spid: .
Přeji Ti ať v sobotu rozhodnou ve tvůj prospěch a máš už konečně miminko u sebe!
Verča

Ahojky,
vím naprosto přesně jak se cítíš. Mě nachali před rokem čekat 10 dní. A pocity jsem měla stejné jako ty.
Vůbec nechápu, proč nechávají doktoři nastávající maminky tak dlouho čekat :#o: :#o: :#o: ?????
Pak jsou jen problémy ... Malýho jsem musela furt mazat, protože se celý sloupal a s kůží máme problémy i dnes ... :spid: .
Přeji Ti ať v sobotu rozhodnou ve tvůj prospěch a máš už konečně miminko u sebe!
Verča

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

za povzbuzení. Domluvím se s doktorem v sobotu. Snad mi řekne nějaké pozitivní zprávy.. :one: a když ne, tak si ty zprávy prostě vydupu sama.. :dance: jak píšeš Ty, už jde o zdraví miminka.. tak děkuji :k: a přeji hezký víkend

Hani vydrž,já se cítila úplně stejně,a asi nejsme samy,jak tak koukám.Ber to tak,že si ještě chvilku můžeš užívat volníčka.Brzo se dočkáš svýho uzlíčku štěstí...

In reply to by Hanis

já si taky říkala,že se nedočkám a dočkala jsem se...až to nebudš čekat,přijde to samo..mě ráno řekli,že to na porod nevypadá,že budu rodit v TP(za 9 dní) a večer už jsem jela...

Vydrž Prďka, vydrž. Nechávají přenášet zhruba do 41+2, 41+3, tak už se brzy dočkáš. Jestli se do příští středy nic nezmění, tak ve čtvrtek nejspíš nastupuju do porodnice a v pátek vyvolávají - to budu 41+2. Jestli čteš diskuze, tak je nás tady listopadových přenášejících těhulí plno. Takže nejsme v tom sami :-). A za týden budeme mít prďolky u sebe!!!! Hurá. Pak už jen s nostalgií a úsměvem budeme poslouchat těhulky, že už se nemůžou dočkat!!! :-)

In reply to by těhulkaeva

je zajímavý, že se těm listopadovým miminkům nic moc nechce a to se na ně táááák mooooc těšíme, že??.. :n:
snad se už ten příští týden dočkáme, jinak nevím, jinak se asi zblázním.. :s: Čím déle to trvá, tím víc se všeho bojím.. hrůza.. Tak ještě jednou děkuji a taky držím palečky.. :one:

In reply to by Hanis

Co se týká strachu, tak si říkám, že je to jako když čekáš na nepříjemnou operaci - nejhorší je čekání před, ale jak už jsi v tom, tak ti nezbývá už nic jiného, než to přežít a víš, že to brzy skončí. Tak se z toho hlavně nenervuj. Když jsem měla před 14 dny většího poslíčka, tak jsem se místo strachu zaradovala, že budu rodit. Od té doby se nebojím. Doufám, že takhle budu reagovat i při začátku porodu :-) :-) :-).
PS: Jak to říkala dnes moje doktorka - šlo to dovnitř, musí to jít i ven :-).

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka