prosím jak poznam že rostou zoubky

27.11.2009

maminky prosim o radu jak poznam ze malemu 6. nam bude pět mesicu rostou zoubky?Pořad knoura i v noci ze spani porad knuči a nekdy se i zbudi s placem.Ale dasnicky zatim natekle nema,co to je jsou to zoubky nebo co to muže byt?diky za radu. :a:

Ahoj mě to malá dělá poslední dobou taky.Taky nemá oteklé dásně pořád jí je kontroluju ale dole mě přijde že má vedle sebe takové dvě nitky jako kdyby pod tou dásní prosvítaly ale prořezané ještě nejsou.

mamko,tak koukam ze se tady resi takove voloviny kolikrat a na poradny dotaz neni nikdo schopny odepsat-hele je to uz v tomhle veku normalni Valusce vyrostl prvni chvili po 4mesici.......byla porad jak v trni,nespala,poplakavala a byla protivna........hele a nebo je tu moznost ze na pusinku neco leze.....uvidis jakse to bude vyvijet,sem tam mu premer teplotku a uvidis........preju ti at najdes zoubek ty....dostanes na nove saty.....u nas ho nasel muj chlap a "dostal"ode mne na kozeny kabat........ :one: :j) :j) :j)

In reply to by Tehulka4

to mas pravdu ale diky moc ze jsi napsala aspon ty...ja myslim ze to budou asi vazne ty zoubky porad neco kouse v pusince a nekdy u toho zacne plakat :§) tak ho to asi bolí,ale dasne zatim natekle nema,no tak uvidime co se z toho vyklube :||): .Zoubek najdu urcite ja ...teda doufam a pak si neco pekneho pujdu koupit,uz potrebuju nutne zmenu šatníku :dance: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka