Holky pomooc

27.11.2009

Ahoj holky, prosím o radu. Byla jsem dnes na screeningu jsem 12+4, vyšel mi mooc špatně prosím o radu kdo s tím máte nebo jste měli nějakou. Musím jít na odběr choriových klků (něco jako odběr plod.vody).Nevíte jaká je šance, že tyhle testy byli chybně pozitivní Máme riziko Downova syndromu 1:9 upozorňuji , že je mi teprv 22let. Aco ten odběr klků, jak moc velké je riziko, že pak potratím?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

A i přes tak velké číslo oproti mě se při invazivním vyštření Down potvrdil?No tak teď zhasla i ta malá naděje která ve mě do teď byla.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Na to se nedá připravit, a když se někdy pokouším představit si co bude když to dopadne blbě tak to nezvládám proto se tomu vyhýbám, protože pak akorát brečím a je tu malá šance že je mimi zdravé a já mu pláčem ubližuju.

In reply to by monca87

Moni, prosimtě, vůbec se neohlížej na ostatní! Žádná naděje v tobě zhasínat nemůže! A na žádná čísla bych se neohlížela, to je stejně jen nějaký odhad a každý doktor by ti řekl něco jiného. Takže hlavně teď věř, to je důležité, nebo si to ještě přivoláš. Psychika je prevít. Beru, jsem s tebou!!! :k: :dance:

In reply to by LillaX

Děkuju,Lilli já se opravdu snažím, přítel mi říká že to bude dobré ať mu věřím,já se snažím,je to strašně těžké, jak se mi to pořád honí hlavou objevuje se mi to ve snech, nechci ani domyslet co bude dál.Zítra se teprve musím telefonicky objednat, doufám, že mi dají aspoň nějaký termín abych měla naději, že do Vánoc budem vědět na čem jsme. Děkuju ti za podporu.

In reply to by monca87

Vím, že to není lehké a snažím se do tebe vcítit, jak by bylo mně. Já jestli teď jsem těhotná (to zjistím příští týden), tak taky budu mít co dělat, abych byla v klidu. V 7.tt jsem potratila, tak aby se to neopakovalo. :00:

In reply to by LillaX

Budeš se možná divit, ale já přestože jsem ještě potrat nezažila ťuk ťuk na zuby, tak jsem se celých 12týdnů sledovala zda se něco neděje atd, ve čtvrtek jsem si oddechla a v pátek přišla pecka.U tebe to vypadá teď nadějně tak ti budu držet palce ať jsi těhulka a pak i super maminka.Já teď nechodím mezi lidi, tak jsem ráda že mám aspoň ten internet a tebe.Díky :+^*:

In reply to by monca87

Moni, víš, že se ti ani nedivím? Taky mám někdy totální nechuť jít mezi lidi a pak je to zase dobré, protože jinak jsem společenský člověk. Tak dnes jsem 28DC, BT je 37, neklesá, břicho pobolívá jako na MS, prsa hrůza děs. Tak snad už by to konečně vyjít mohlo. Ten strach o mimi v těhu je normální. Jen někdo to prožívá méně a někdo více, je to podle povahy a to těžko ovlivníme. A jak ti dnes je???

In reply to by LillaX

No vidíš tak to by opravdu mohlo vyjít, mě taky bolelo břicho jako že bych to měla dostat a pak jsem měla // na testíku tak doufám že už na tebe brzy taky vykouknou //. Dnes jsem se objednala na ten odběr z placenty.Jdu tam v pátek 4.12 v 14.30hod. Dnes jsem zatím brečela jen jednou.Dělá mi to dobře že nechodím mezi lidi, hodně lidí mě tady zná a tak se vyhýbám aspoň otázkám na těhulkování.Strach mám pořád hrozný, ale snažím se ,trochu jsem zhubla tak se snažím nervičky ovládat, abych si nepřidělala další neštěstí.

In reply to by LillaX

Děkuju zlatíčko.Slibuju. Zítra si udělám k obědu nějaký maso abych to mimču trošku vynahradila.Já ti určitě dám vědět co nám dr řekl a jak to probíhalo, díky bohu že mě objednali už na tento týden aspoň trosku se mi snažej to trápení zkrátit.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já jsem věk právě psala kvůli tomu aby všichni věděli, že to riziko nemám kvůli věku,ne proto že by nebylo možné mít v mém věku špatný výsledek.

Moc držím palce ať ti to dobře dopadne.Pořád máte 90% šanci že to bude dobrý.Je u toho asi trošku větší riziko,než u dlodovky,ale taky velmi malý.Hlavní výhoda je,že se dělá dřív. :)

Ahojky Moni, ráda bych ti poradila, bohužel ještě nemám zkušenost a zatím jsem jen snažilka. Ale přeju ti hooodně síly a trpělivosti a hlavně velké víry, že to dopadne dobře, to je totiž důležité - psychika člověka. :k: :a:

In reply to by LillaX

Děkuji Lilli dnes už jsem si sáhla na takové dno, že jsem už rezignovala jen čumím do blba a nezbývá než doktorům věřit a čekat, ještě že se mnou partner dnes nešel do té ordinace, čekal venku a když jsem vyšla tak jsem se zhroutila. Mimi si na UZ cucalo paleček a neskutečně řádilo a pak taková sprcha,přítel se drží ale jen na oko, jsem ráda že mimi neviděl,bude to trochu líp snášet.

In reply to by monca87

Moni, ono to nakonec dobře dopadne, uvidíš. Mé kamarádce také vyšly špatné testy a nakonec je vše Ok. Myslím, že jí vyšly dvakrát po sobě špatné. Hlavně mluv na mimíska a domlouvej mu, ať se hezky vyvíjí a snaž se teď z toho dna odrazit, ať jsi zase tady nahoře mezi námi. Klidně ti podám ruku, abych tě vytáhla. Držíš se pevně?? :k:

In reply to by LillaX

Měli jsme na chvilku nefunkční internet,už se tě držím a doufám, že se nepustím mám už dnes málo síly na cokoliv.Vím že musím jíst kvůli mimču ale tlačím to do sebe neskutečným způsobem, to čekání na objednání (dnes už tam nebyli) pak čekání na vyšetření a pak na výsledky to je moooc dlouhá doba.Dnes si miminko poprvé cucalo paleček a já ho pořád vidím už jsem se s ním konečně zžila a s touhle situací se prostě neumím poprat ještě že mám tak statečnýho chlapa a tebe.

In reply to by LillaX

No tuhle noc bych nepřála ani nejhoršímu nepříteli, teď už je to trochu lepší.A jen mě mrzí že teď se s tím trošku začínám vyrovnávat a pak až půjdem na vyšetření tak do toho člověk spadne znovu a pak zas znovu až pojedem pro výsledky.-je to strašně zdlouhavé a čekání je horší než se vyrovnávat s tvrdou realitou. Já doufám, že to taky dopadne dobře, ale strach je prevít.

In reply to by monca87

Buď fakt ráda, že se s tím postupně vyrovnáváš. Ale ten strach chápu, taky bych ho měla, to je jasné. Držím pěstičky, ať to všechno dopadne dobře a já fakt věřím, že dopadne. Taky si myslím, že Dr. by měli být víc ohleduplní k těhotným ženám a sdělovat to prostě diplomaticky a né hned vystrašit a způsobit stres. To prostě taky u těch Dr. nechápu. :k:

In reply to by LillaX

Jenže u mě je to trochu jiné, já jsem s tímto dr pracovala v jedné nemocnici,byla jsem zdravotní sestra takže on ví že mi nemá cenu lhát, něco si ještě z té školy pamatuju.Vadí mi že nikde nejsou správné hodnoty z té krve k dispozici,zajímalo by mě o kolik jsme my tu hranici šíjového projasnění, volného beta HCG a PAPP-A překročili.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka