velký utrazvuk

27.11.2009

Zdravím všechny těhulky a snažitelky, tak jsem přišla z velkého ultrazvuku, malá je v pořádku, měřímě asi 20cm a vážíme okolo 300g:-) Jen malá byla zkroucená a tak nešlo pořádně vidět do obličeje, tak trošku musel pan doktor do ní šprtnout a pak se trošku ukázala, ale fotečku nám nedali. No a pak pan doktor říkal, že kopanečky moc cítit nebudu, protože mám placentu na přední straně, myslíte že ta placenta už tam bude napořád, nebo pak odplave:-)?? Mám velikou radost, že je Natálka v pořádku, už se na ni mooc těším, už abych rodila :\x: :a:

Já tam teď taky byla. A moje mimi má okolo 400g. Není to moc??? Placenta se ještě můžetrošku přemístit tím, jak poroste děloha, ale pochybuju, že z přední stěny to bude jinam. Ale řekla bych, že spíš to budeš cítit míň než ostatní. Když to miminko dokáže stěhovat boule po bříšku, tak placenta mu v tom asi těžko zabrání. Jen to asi nebude tak intenzivní. Po tom 30 týdnu si ještě užiješ tolik silných kopanců, že nakonec možná budeš ještě i ráda

In reply to by Dalila

tak to naše mimi je teda menší, ale pan doktor říkal, že odpovídá 20. týdnu....tak nevím! Když je placenta na přední straně, tak to ničemu nevadí, že??? Nějak jsem se nezeptala a nyní pozdě bych se ptala.-))

In reply to by zdenicka.x

Podle mě by placenta na přední straně vůbec neměla vadit, spíš je to jen zajímavost pro doktory. Jen se hlídá, aby nebyla nízko. A taky jsem někde vyčetla, že to teda vadí jen na 3D ultrazvuku. Že to při tom prostorovém ultrazvuku hází oškliví stín a pak jsou ty obrázky nic moc. Tak pokud by jste měli zájem o ten 3D tak se s nimi raději nedřív domluv a poptej, jestli je to pravda, aby jste pak nebyli zklamáni.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka