Co cukroví

27.11.2009

Ahoj holky, jen jsem se chtěla zeptat, jak to letos vidíte s pečením cukroví. Kila jdou nahoru samy, ale vánoce bez sladkého si představit nedovedu :n:

Ahojky pesule :-)to je jak z VKVecek :-)
No ja jsem vcera pekla cukrovi 3 druhy, ale myslim si, ze na neho budu muset asi zapomenout. Asi nam nevysli dobre testy na cukr :-(
Jinac jsem s cerou 5,8pekla rohlicky, slepovani a kosicky ktere budu plnit karam. naplni a polite cokoladou mnam ty jsou opravdu vyborne :-)

taky se přidávám k zastáncům cukroví...my s mamkou pekli max kdyz jsem byla jeste mala, ale v poslednich deseti letech vubec...no a ja bych chtela u nas zavest takovou tu tradici peceni...miluju tu vuni v celem bytecku a dokonce i manza, prestoze na sladke moc neni...takze se chystam taky pristi vikend pomalu zacit... :dance:

Pešu ja teda jeste nikdy nepekla a u nas uz babi taky tento rok nepecou tak jsem jim a take nam objednala u zname co pece vyborne doma na objednavku a ja si prosim objednala 3kg a manza cukrovi vubec jako neji takze to jsem zvedava co jako budu delat....no co asi jen se cpat :hu: :hu: :hu: :hu: :hu: :hu: :00: :00: :00: Ted je mi blabe to odhlasovat tak co treba si tak kilo zamrazit nemate holky nektera zkusenost??!

In reply to by Nikkys

Čau Nikky, 3kg nejsou zas tak moc, to dáš, neboj. Mě pečení vcelku baví, akorát že manžel to moc nejí, ale já si s tím asi nějak poradím a navíc teď když jsem doma, tak budu pořád něco uzobávat :C/):
Asi před čtyřma rokama jsem toho napekla tolik, že jsem to dojídala až do velikonoc.
A kdyby ti náhodou něco zbylo, tak to klidně můžeš dát do mrazáku, tchýně to taky tak praktikuje, akorát to chce pořádně zabalit, aby to nenačichlo masem apod., pak už to nemá tu správnou chuť.

Ahoj,já teda péct budu,Vánoce bez domácího cukroví nejsou Vánoce.Začnu příští týden perníkama a pak ostatní-linecké,pracny,vanilkové rohlíčky,asi 9 druhů.U nás to jde na odbyt,máme to rádi.Já mám nahoře 3 kg a cukr test snad v poho(sestřička nevolal),tak už se těším,mňam

Jé cukroví... jak bych si dala... já pečení letos bojkotuju, třeba jen pomůžu mamce, ale minulý rok jsme dostali plno cukroví od budoucí tchýně, strašně moooc dobře peče... ale bohužel mám zjištěnou těhu cukrovku, sice jen mírnou, ale sladké musím dost omezit, naštěstí normální jídlo mi nic nedělá, ale nevím jak odolám, vánoce bez cukroví :( ach jo .... :00: ... tak si dejte pěkně i za mě, ju?? papa

In reply to by kattyy

Tak to tě plně chápu, že to letos vzdáš, hold zdraví je důležitější. Já si sice plánuju jak začnu péct, lae na cukrovku jdu až v pondělí a výsledky budou až 10.12., tak abych se ještě nedivila a nebylo po cukroví, kdo ví, jak mi to dopadne

Ahojky, já bych si teda Vánoce bez cukroví nedokázala představit. Rozhodla jsem se, že začnu píct jako každý rok, příští týden kolem Mikuláše. Všichni mi říkají ať se na to vykašlu když mám rodit v lednu a měsíc a půl jsem na riziku kvůli předčasnýmu porodu. Ale manžel pomůže a mamka taky. Takže cukroví určitě bude, jen v menším množství než loni. A kila pak vyprocházkujeme s kočárky.

tak já už mám upečené košíčky ... jen tu náplň budu dělat sca 14 dní před Vánocema a dnes jsem si koupila linecké,takže budu dělat vykrajované(+ na ně čokoládu)a linecké koláčky.Ještě budu dělat vanilkové rohlíčky a nějaké kokosové kuličky(ty později) ... já myslím,že to stačí,stejně toho budem přecpaný po návštěvách. :)

já teda už peču a přítel mi pomahá :D Jsem od začátku doma, tak mě to i baví a vánoce bez cukroví, to by nebylo ono. Já přibýrám taky, tak to neřešim.

In reply to by Beru

No já jsem doma taky od začátku, tak letos je na to i čas. Loni jsem byla skoro celý listopad a prosinec od rána do večera v práci, tak času moc nebylo, a proto mě to ani moc nebavilo, když na to nebyl klid. Tak letos si to teda asi užiju :dance:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka