ahoj vánoce

27.11.2009

Ahoj děvčátka,dnes žádnou radu nepotřebuji,jen se chci zeptat jak se připravujete na vánoce?Zda už kupujete dárečky,či pečete cukroví? :///: Chi jistě si říkáte zas tu jedna blbne s vánocema,nu což. :00: Pujdu dělat věnec a ozdoby ať je to v našem hnízdečku pěkné a na první adventní neděli připravené.no člověk se nenaděje a vánoce jsou tu cony dup žejo.Tak se mějte ženy ahoj :#~:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, já se začala připravovat tím, že jsem si od mamče nechala poslat formičky a vykrajovátka na cukroví, jelikož ona už léta nepeče....s přítelovou maminkou jsem chtěla dělat perníčky a už blázním s ozdobami, manžel se mi směje....musíme vše nakoupit, jelikož jsme ve stádiu vybavování domácnosti a moc toho nemáme.....jenže mi začalo tvrdnout bříško a paní doktorka řekla ležet, tak mě to trochu štve a doufám, že to odezní, abych nemusela ležet do konce....ležím teda teprve 3.den, ale hrozně mě to nebaví.

Tak abych pravdu řekla, tak většinu dárků už mám, jsem ten celoroční typ, co nakupuje průběžně.Když se mi něco pozdává a jsou koruny, tak koupím. Z cukrovi mám zatím perníčky a chystám se zadělat na linecký, Během zítřka to tu pofackuju, aby to trochu vypadalo, ale teda na velký úklid to fakt nevidím. Na okna si troufnu, až mě opustí . No a trochu to tu nazdobím, aby se malá mohla jen a jen těšit. Ta už do září otravuje, kdy už budou vánoce. ani Mikuláš ji moc nezajímá, ten prý nosí jen bonbony. A ty zrovna moc nemusí(je v tomto fakt zvláštní dítě).

Ahoj,tak okna jsem umyla před týdnem,výzdobu jsem udělala včera a věnec taky.Cukroví nevím,pečudohromady s babi,tak nevim kdy na to vlítneme.Nejhorší jsou vánočky,nad tím trávíme celý den,já se je teda učím,protože takové nikdo krom mé babičky neumí,letos jich pečeme snad jen6!loni jich bylo 8 a to bylo strašný!!!Mám malou holčičku a k ní velkou slečnu,tak si ten předvánoční čas chci užít s nima a ne se odrovnat,tak to letos nebudu přehánět!Hezké vánoce :a:

u nás se nic neděje :s: dneska jsem umyla okna, třeba bych to mohla brát jako předvánoční úklid. Péct nemam na čem, napřed musim koupit plechy. Ozdoby mam vyrobený z lonska, výzdobu mam někde ve sklepu, ale jak to tam budu hledat, to nevim. mě teda štve, že jsou vánoce tak debilně v prosinci, kdyby byly v lednu, byla by lepší zimní atmosféra, možná i sníh. A dárky už mam z 90% vymyšlený, hurá!!! asi to ted o víkendu všechno objednam přes net, abych se vyhnula prosincovýmu šílenství. ale je pravda, že vyzdobit už bych to tu mohla.

dělat adventní věnec a takovy věcičky ze zeleného zítra a dneska večer budu stříhat a vytvářet výzdobu na okna...už se na to těším..miluju tady to chystání,ale né uklízení,když nestíhám...jinak mě peče maminka,zkusila jsem péct jednou a nic moc...sice jsem to zvládla,ale není to jako od maminky... :c:
no nic,jdu něco dělat...
A dárečky máme jen pro děti,už jenom babičkám a dědečkům..
http://www.prckoviste.cz/kekulinka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka