hemoroidy, pomoc....

27.11.2009

Ahojky všem, holky prosim vas už nevim co dělat, třeti den mi trapi hemorioidy, takova malinkata boulička , a boli to jako čert, nemužu ani sedět. Znate někdo jak se toho zbavit, nikdy mně to netrapilo a ted' na jednou takova hruza, kvuli tomu začinam batse porodu, aby se to ještě ne zhoršilo.

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak mě hemeroidy trápily už před porodem. Po porodu to bylo ještě horší.Tak první 3 měsíce po porodu to bylo na záchodě bolestivý. Pomohla mi hodně mastička dubová kůra a později čípky nebo mastička Faktu, ale to se nesmí u kojení. Hlavně po každé stolici hygiena. To dělám pořád a už je to lepší. Drž se Věrka

Ahojky, tak me trapi hemoroidy od porudu taky, v lekarne mi dala Preparation H a musim rict ze je to urcite o dost lepsi a hlavne to muzou pouzivat i kojici maminky bez nezadoucich ucinku. takze urcite i tehulky.
Pavla, Ivo a Domisek

http://Domilex.mondozoo.com

Ahojky, hemeroida to je des, me to trapi uz od porodu cca 5 mesicu:((((((A to jsem ani nerodila normalne,ale je to vetsi vaha, vice sedis, a hormonalne to taky dost napomaha.
Zkus koupit mast faktu a natirat ,docela to pomaha:) Pri kojeni spise doporucuji preparation H, ale ta je mene ucinna:( Jenze me malej zvracel, kdyz jsem si dala faktu:(( JInak jez hodne vlakniny, pro mekci stolici, me pomaha psyllium,a po kazde stolici umyt zadek:)) Jeste se doporucujei koupele v dubove kure:)Tak drzim pesticky, at se ti to nezhorsi:)

In reply to by alesia

Je to silena bolest, ja se uplne desila jit na zachod:((((((Do toho malej, jizva po cisari:((( Ted uz je to lespi,ale me staci se treba jen trosku prochladit, seddet na studenym, nebo mit tvrdsi stolici a je to od zacatku:(((((

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka