test :-(

27.11.2009

Ahoj holky,
tak už mám konečně test na cukrovku za sebou :) No musím říct, že to bylo fakt hnusný...Brali mi krev na třikrát po hodině :( samotný odběr krve mi nevadí, ale na potřetí, už mi žádná krev téct nechtěla, tak mi tam sestřička kvedlala tou jehlou v žíle a docela to bolelo, ale dalo se to :) No a co se týče toho roztoku, nic hnusnějšího jsem nepila :00: Od té doby mě v jednom kuse pálí žáha a po vipití toho roztoku mi musel klesnout tlak a já málem omdlela v sedě :O Výsledky se dozvím až v pondělí, tak snad to dopadne dobře no uvidíme, ale vzhledem k tomu, že máme v rodině dědičnou cukrovku, je prý moje pravděpodobnost na těhu cukrovku velká :( Tak si ještě o víkendu užiju sladkého, co kdyby náhodou :a\|: Tak se holky mějte hezky a pozdravujte svoje drobečky :a:

Ahojky,s tou dědičností to neber zas tak vážně,u nás měl cukrovku můj děda. A já v těhu cukr ok,tak budu držet palce,ať je to u vás taky v pohodě:)

In reply to by bublinka85

Moc to neberu, ale je ve mě malinkatej brouček, kterej má obavy...U nás měla taky děda cukrovku a chudák sestřenka to zdědila po něm, doktoři mu říkali, že to jedno jeho vnouče zdědí po něm :( Tak uvidím, ale naštěstí ta těhu cukrovka není taková jako ta normální... ;)

Ahojky, to je super, že už to máš za sebou :) !!mě bohužel tu těhu cukrovku našli,a to v rodině nikoho nemáme, ale jak jsem byla z toho hotová, tak je to celkem v pohodě. Jen se musím hlídat v jídle, jíst co 3hodiny a víc pít. Jinak jsem si teď 2dny kontrolovala cukr glukometrem a normální jídlo mi nic nedělá, jen jak jsem si na sváču dala čokoládový croasan tak se mi 1h po jídle trochu cukr zvedl, ale 2h už byl v normě, tak prostě budu muset omezit sladké :( , ale já ho stejně moc nejedla... horší budou vánoce :( , budoucí tchýně strašně mooc dobře peče...no hlavně ať tobě ty výsledky vyjdou dobře!!!papa

In reply to by kattyy

Jejda, tak to já nevím jestli bych zvládla bez sladkého :a\|: No ale asi by mě nic jinýho nezbylo :( Já si myslím, že to nemůže být tak hrozný ta těhu cukrovka, člověk z toho má strach a nakonec to tak hrozný není :C]]: No ještě, že to mizí po porodu :C]]: Tak přeji pevný nervíky s tou cukrovkou :c: :a:

Tak to je fajn, že už to máš za sebou. Tak ať ti to dobře dopadne :one: Já jdu v pondělí, tak jsem na to zvědavá, jak to tady popisuješ, tak nic moc. A to jsem si byla jistá, že pojedu sama, ale když to tu tak čtu, tak nevím, jestli si nemám vzít s sebou manžela, abych se pak nesložila někde v autě :00:

In reply to by pešule

Tak ať ti to dobře dopadne :one: No radši si ho sebou vem, já toho pak litovala, že přítel se mnou nejel, on je teda marod, ale jel by se mnou :( Když jsem tam seděla po tom vypití, tak jsem chtěla volat, aby pro mě přijel, jsem myslela, že to sama neodřídím domů, ale pak to už bylo lepší :dance: Vzala jsem si sebou banán, tak jsem ho hned slupla po všech odběrech a bylo to lepší :C]]: Tak uvidíš...Já si myslím, jak kdo to bude snášet, třeba to u tebe proběhne na :one:

In reply to by jancina

Tak to jsem na to zvědavá. Já tam mám být na šestou, měli by mi vzít krev a já bych měla zdolat ten humus no a pak mám v plánu na radu doktora zmizet domů, abych tam neseděla nezi těma nemocnýma, protože zrovna v pondělí tam bývá nejvíc lidí a na osmou se vrátit na další odběr. Tak to ještě proberu s manželem, když se mi podaří ho vykopat ráno z postele, tak bude vyhráno :dance:

In reply to by pešule

Ta to máš dobrý, že můžeš domů, mě po tom vypití nařídili čekat hodinu v čekárně, pak mi vzali krev a pak jsem tam musela čekat další hodinu na poslední odběr :( Říkali mi, ať tam sedím a že nesmím ani na procházku :\/: No jo, jak říkám, všude to je jiný :n: Tak budem držet palečky :one:

In reply to by jancina

To já bych tam měla správně asi taky čekat, i sestřička v poradně mi to říkala, ale pak jsem to řešila s doktorem - je to fakt pohodář, tak mi poradil ať radši zmizím, než tam něco chytnout. A osobně si myslím, že je to fakt jedno, jestli bych seděla tam, nebo sešla z pvního patra přes silnici do auta, pět minut jela domů, v klidu si třeba lehla a za 2 hoďky jela zpátky. Akorát z toho dělaj vědu :00:

In reply to by pešule

To máš pravdu, asi to moc řeší...Dneska jak jsem tam seděla a čekala, tak tam bylo strašně moc lidí :( všichni pokašlávali a chrchlali, tak se bojím, jestli jsem tam něco nechytla, ale doufám, že ne ;) No, jestli ti to říkal doktor, tak to budeš mít tak nejlepší odjet domů a kór když to máš blízko :C]]: Hlavně nebudeš muset být mezi těma lidma a obávat se toho, aby sis ještě neodnesla nějakou virozu...

In reply to by pešule

Děkuji, já mám naštěstí doborou imunitu, za celý život nevím co je to chřipka angína nebo viroza, jakoby se mi nemoci vyhýbali obloukem, jsem za to šťastna, tak doufám že tomu nebude jinak v těhu ;)

chudinko, já na to jdu v úterý a moc se na to teda netěšim, kor, když čtu takovej příspěvek. Tak ale snad ti to dopadne dobře, budeme s klukama držet pěstičky :cc): :cc):

In reply to by monies

mockrát vám děkuju, je fakt že všude to je jiný ty testy, tak ti přeji, aby jsi to zvládla s klukama na :one: No a musím taky říct, že tomu našemu drobkovi to taky nechutnalo, docela se po vypití bouřil celou hodinu v kuse až nějaký kopance bolely :( No ale konečně to mám za sebou...V úterý budem na vás myslet :qu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka