CTG

27.11.2009

Ahojky Holky, včera jsem byla na pásech,docela pohoda.Chtěla jsem se zeptat na tom přístroji tam byly 2 displeje a na jednom pořád skákaly čísla kolem 150 +-(myslím si že je to tepová frekvence plodu) a u toho druhého displeje bylo 20+-,ale to bohužel nevím co je.Nevíte to náhodou některá?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, já myslím, že ta druhá hodnota měří stahy dělohy :-). No a pokud to bylo 20+-, tak to ještě nic není, u kontrakcí ti to bude skákat vysoko přes 100. Aspoň tak nějak si to teda pamatuju :ww:

In reply to by Brčule

Tak si ty pásy pěkně užívej :°: Mně syn vždycky jak na potvoru spinkal, takže jsem ho před pásama vždycky budila sloní dávkou čokolády :ww:. A máš pravdu, na porod to ještě nevypadá, ale tak máš taky ještě čas...

In reply to by Brčule

to tak taky měli..v bříšku dělal bince hlavně k večeru a večer a ze začátku to bylo po narození super,spinkal od sedmi nebo od osmi večer až do rána,ale teď ve třech měsících se to mění a začíná dělat bince zase hlavně večer a přes den je hodnější..asi mě klepne,ale nenadělám nic..prostě si večer spolu užíváme sami,protože tatínek buď spinká nebo je v práci a bráška musí spinkat,když vstává do školky...

http://www.prckoviste.cz/kekulinka

In reply to by kekulinka

No tak se nechám překvapit, jestli to bude zlobidlo.Ale už se těším až se narodí,ale ještě musím chvilku počkat.Termín mám kolem štědrého dne.tak uvidíme,kdy to bude.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky