kdy bude vidět jestli je to kluk nebo holčička??

26.11.2009

zdravím všechny těhulky,maminky a snažilky...mám dotaz,kdy bude vidět pohlaví mimíska?Já jsem v desátem týdnu a moc bymě to zajímalo,jde o to,že už nakupuju něský věci vesměs na oboje..ale stejně chtěly bych vedět jestli to bude holčička bo kluk..moc se teším...

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by sarlotka

Náhodou to není špatné, prostě, aby jsme se doma nenudili :dance:
Vyšlo mi, že budu mít chlapečka! :one: Jsem taky v 10tt..
Jen by mě zajímalo, jaktože existují dvojčata, když je celý rok podle čínského vědce není možné počít :one: :s: :s:

In reply to by Rendulik

máš pravdu je to kravina,tento kalendář složil jeden čínský vědec a doktor,dala jsem to sem pro inspiraci jiných maminek,ale jak sama dobře čteš,tak z 80% to zatím vyšlo,ale to je samozřejmně náhoda...mě to taky řekli v 19,5tt že to bude holčika a máme Charlottku:-)a tenkrát jsme si to podle toho dělala..a tobě to podle toho nevyšlo samozřejmně ;) :a:

tak to je dobra otazka :///: ja osobne jsem byla trochu vyjimka a dozvedela jsem se to az v 36tydnu :00: jelikoz jsem nemela duvod byt na plodovce a mala se dokonale kryla :°:

ahoj,já nekupovala nic,až od 20tt,až jsme měla potvrzené,že bude vše ok a hlavně pohlaví a pak to vypuklo:-)) řekli mi to v 19,5tt že to bude holčička a taky mi to vyšlo podle čínského kalendáře,když ho najdu,tak ho pošlu,tenkrát jsme to tady s holkama řešily,tak před rokem:-)) a vyšlo to tak na 80%
já nakupivala vše až po velkém UZ ve 20tt a posledních testech..

tak já se to dozvěděla v 17. týdnu, ale hodně maminek se to dozví už ve 13. týdnu na prvním screeningu!! Musí to být ale moc šikovný doktor, v Brně je to pan Vlašina! Jinak se dá koupit z USA test na určení pohlaví, my ho měli a vyšlo to, nelže!!.-)))

ahojky....no asi takhle...v 16 a v 18 tydnu mi rekl doktor ze cekame holcicku a ve 20 tydnu ze asi chlapecka ale ze to jde spatne videt....a jsem ted ve 24 a reknou mi to az ve 30 a furt teda nevim na jak vymalovat pokojicek:)

Mně to řekli až z plodovky ve 20tt a pak to potvrdil i dr na kontrole ve 22tt. Jinak já nakupovala pro malou až ve 30tt a začala vše prát a tak až v 34tt. Nekupovala jsem si nic dřív páč jsem jednou o mimi přišla v 9tt. Měla jsem strach a nechtěla jsem riskovat.

In reply to by nikaas

to je mě líto...ale máš teď krásného prcka..já doufám že vše bude v pořádku a ať se narodí co chce...když to mímo bude zdravý tak to pro mě bude to nej na světě

Ahojky,tak mě to řekli až na druhém screeningu což bylo nějak kolem 22.týdne,takže ještě musíš vydržet:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky