Prosím nevíte někdo o práci při mateřské???

27.11.2009

Ahojky, prosímvás, nevíte někdo o nějaké práci, která se dá dělat při mateřské. U mě je teda problém, že mimi přijde na svět teprve do 14 dnů, ale dostali jsme se do tak obrovských finančních problémů (bohužel díky partnerovi a jeho nezodpovědnosti), že pokud chci pro miminko aspoň to základní, potřebuju ještě něco přividělat. Myslela jsem na práci doma, kterou bych tak 2 hodinky mohla denně dělat (samozřejmě s přestávkama). Vím, že to bude náročné, ale aspoň to chci zkusit, jinak je to s náma moc špatné :-( Děkuju za každý nápad a radu.
Pusinku všem mimiskům :-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

podle mě žádná spolehlivá práce na doma není, všechno jsou to podvody, i podle holek co tady dost píšou :-(
Co jsi dělala před mateřskou? Dost firem nabízí pro své zaměstnankyně, které jsou na mateřské práci na částečný úvazek, takovou výpomoc. Je to dobrý i pro to, že z té práce úplně nevypadnou a můžou se po pár letech v klidu vrátit :one:
http://www.prckoviste.cz/vincentslivka
Lenka & Vincent

In reply to by LenkaSV

Tak to u nás bohužel nejde, jsem učitelka u dětí s mentálním a tělesným postižením, takže nic, co bych mohla z toho dělat doma, není... Tak to chci zkusit jinde, pokud to jde :-(

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Kdyby aspoň pár stovek bylo navíc, hned by bylo líp. Přítel doteď práci neměl ale konečně to vypadá, že by to mohlo být lepší, ale znamená to, že bude celý dny pryč, tak budu ráda, když aspoň v noci bude doma. Malej si ho moc neužije, ale je potřeba se z toho dostat. Pořád si říkám, že už se konečně musíme odrazit ode dna a pořád mám pocit, že klesáme, tak teď snad bude aspoň o trochu líp... Ale moc díky za podporu :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka