nemocenská :-(

27.11.2009

Ahojte spolutěhulky,
tak dnes začínáme s prckem 27 týden a já si jdu dnes trošku postěžovat a podělit se o svoje trápení. :O Ve středu jsem byla v poradně a skončilo nám naše bezproblémové těhotenství... dostali jsme s prckem nemocenskou, protože nám začalo tvrdnout bříško a panu doktorovi se nelíbí, že je to až moc často. Dokonce nám vynadal, že jsme tam měli být už dávno, ale všude jsem četla, že zhruba do 10 případů za den je to v normě, tak jsem to nechala až na tu středu :( Jsem poprvé těhu a někdy mi připadá, že zbytečně plaším, ale tohle jsem asi naopak trošku podcenila... Dostali jsme magnésium a musíme mít absolutní klid. Snažím se to poctivě dodržovat a doufám, že se to do příštího týdne do kontroly aspoň trošku spraví. Nemáte s tím některá prosím taky nějakou zkušenost? Mám největší strach, aby se prckovi díky tomu nezačalo chtít předčasně na svět a abych třeba nemusela do března už jen ležet nebo aby nás nezavřeli do nemocnice :r: Moc děkuji za každou Vaši zkušenost či radu. Opatrujte sebe i bříška a přeju krásné a spokojené těhulkování pokud možno bez problémů! :a:

Ahoj mě tvrdne bříško od 14 týdne,dostala jsem neschopenku a magnezko,nicmeně už to netvrdne tolik ale naopak je to dost bolestivé takže jsem při poslední poradně vyfasovala 6krát deně magnezko,ležet a když to nepomůže tak na kapačky do nemocnice.Ale zatím je dobrý že se neotvírám.Pokud ti jenom tvrdne bříško a nebolí to tak by ti to magnezko mělo zabrat.Já měla ze začátku 2tablety deně a zabíralo to.Věř tomu že to bude dobrý.Já tohle měla už v minulým těhu a malej se narodil na termín.Držím pěsti. :a:

Ahojky, tak z tohohle já mám strach, že to ani nepoznám, to tvrdnutí :( každej mě přesvědčuje, že jo, ale já tak nějak nevím..... takže doktorovi tvrdím, že je vše ok...... myslím, že u tebe to taky bude ok, bříško tvrdne někomu víc někomu míň, pěkně lež, odpočívej, ber magnézko a uvidíš, že to bude ok :one: opatruj se :a:

Ahoj :a: .Tvrdnutí bříška je celkem běžná věc,ale samozřejmě záleží na četnosti a na tom,jak tvé tělo reaguje.Mně tvrdne asi od 18.tt,ale není to tak hrozné-ztvrdne několikrát denně,nebo po :*O*: ,beru 3x denně magnezium.Dokud to není opravdu časté bolestivé tuhnutí a hlavně dokud nedochází ke změnám na hrdle(zkracování,otevírání..)tak buď v klidu.Opravdu nás to provází skoro všechny,k těhu to patří.Jak ti dr. řekl,odpočívej jak to jde,zbytečně nic netahej a nezvedej,papkej magnézko a uvidíš,že to bude lepší :a: :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka