dárek k Vánocům

27.11.2009

Ahoj maminky,vím že to sem moc nepatří,ale přeci jenom...prosíííííím,poradte mi...co kupujete k Vánocům manžílkovi či příteli..a taky maminkám(babičkám).Já jsem z toho celá tumpachová,dostane samozřejmě nějakou kazetu aby voněl,ale co dál.Je to normální chlap,žádnej snob,takže švýcarský hodinky nebo zájezd prosím ne-e :s: ....no a maminka,té v kuchyni nic neschází,na keramiku není místo a šminky už nepoužívá,já vážně potřebuju poradit :?

Kliknutím vložíte smajlíky:

manželovi jsem koupila krémy (má citlivou pleť), nechala jsem mu vyrobit půllitr se znakem Sparty a jeho jménem(jinak jsme si řekli, že si už nic kupovat nebudeme, tak to je jen aby alespoň něco pod stromečkem měl), rodičům telefony a ještě taťkovi koženou peněženku a mamce hodinky + parfém. Tchýni krémy proti vráskám a velkého Ferneta (2,5l),chtěla tažku na kolečkách, tu jsme ji už dali, tchánovi řadu od Elmetu + kredit za 800 a ještě jsme jim dohromady koupili nerezový odpadkový koš 20l. No nevím, ale tento rok, je naposledy, kdy jim kupujeme opravdu dost hodnotné dárky. Penízky budou potřeba jinde, ale těžko se je na to odnaučuje, dokázali jsme za naše utratit i třeba 8 tis. Teď už :n: :n: :n: :n:

Tak manžílkovi vůbec neví, ale mamině poukaz na kosmetiku nebo na masáže. Minulý rok dostala poukaz na kosmetiku tchýně a velice jsme se zavděčili :qu:

Ojinka

Ahojky tak náš taťka dostane nějaké vybavení na ryby. Nějaké voblery třpitky twistry a tak. Protože musíme šetřit tak tohle vše max do 2tis. A babičky všechny (máme 4) dostanou digifotorámečky. Jen nevím co dědovi(toho máme zase jen jednoho použitelného :s: ) ale to prý taťka vyřeší nějakou rybařinou.

Ahojky. Našim jsem koupila digitální fotorámeček.Není toteda levná záležitost.Ale myslím, že tohle každou babičku a dědu potěší.Manželovi kupuju tričko, peněženku a koupila jsem mu trezůrek(na netu).Když někdo zadá špatnej kód, dostane ranu... jmenuje se to šokující trezor..Snad to pomůže.:-)

Ja mame loni koupila kurz vodniho aerobiku. Rada plave, ale je sama, a tezko hleda motivaci nekam vyrazit. Takze mela opravdu velkou radost, k narozeninam si pak prala pokracovani. Ted uz chodi cvicit i jinam a jsem rada, ze ji to tak nakoplo a ze se dostane mezi lidi.

In reply to by macouch

asi by ses měla zaměřit na to,co má kdo rád.Já koupila příteli kopačky na fotbal.Mamka je na parfémy,tak to mám taky z krku.Tchýně má ráda čaje a medovinu,tak jsem zašla do čajovny atd....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka