Velký Utz

27.11.2009

Tak jsem konečně prošli velkým ultrazvukem a super. Všechno je v naprostém pořádku. Miminko roste tak jak má a je tam dost plodové vody ( s tím jsem měla v prvním těhu problémy ). Jinak čekáme :cc): chlapečka, to jsem na tom ultrazvuku poznala i já, tak budeme mít doma páreček :C]]: . No a co mě zarazilo, tak když jsem vylezla ven tak jsem zjistila, že mi doktor do zprávy napsal, že placenta je na přední stěně. Ještě před 2 týdny byla vcestná a tažená do jednoho boku. Tak doufám, že této informaci můžu věřit. :qu: . Nemůžu se dočkat dalšího UTZ, aby to doktorka potvrdila. Šťastná jak blecha.

ahojky, tak gratulace, že je vše ok :one: ten dostatek plodové vody docela závidím, já mám opačný problém, jsme na nějak dolní hranici limitu :( tak snad to bude za 3 týdny ok :a:

In reply to by Dalila

jo aha, tak mě doktor vyloženě řekl, že se to musí hlídat :( kontroloval důkladně prckovi i ledviny a močák, protože s tím by prý mohl být problém, ale zjistil, že je vše ok, tak jsem celkem klidná :one: .... jen jsem četla, že pak jsou menší miminka a trošku omezený v pohybu, takže se častěji rodí císařským řezem, protože jsou koncem pánevním, jak nemají dost prostoru na otočení..... ale doktor říkal, že se hlavně uvidí za 3 týdny, jaké budou ty hodnoty... tak snad to bude ok ;) a je fajn, že ty to už u druhého těhu nemáš, když jsi s tím měla problém u prvního......

In reply to by Dalila

Bohužel :( množství plodové vody přímo ženská nijak ovlivnit nemůže.... naopak jsem četla, že tím nalíváním se ještě může začít zavodňovat...... :jawdrop: ale piju poměrně dostatečně..... tak uvidíme.... díky moc za podporu, vy ať máte správně placentu a všechno je ok :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka