Problém s kojením?

27.11.2009

Ahojk holky! Jsem už úplně bezradná a nevím co je špatně. Sárince je osm dní a do včerejška bylo s kojením vše v pořádku...Ale od včerejška od večera mi malá pořád chtěla pít, tak jsem ji nakojila, pak chtěla druhé prso, tak jsem jí ho dala, pak se totálně pozvracela a zase chtěla pít...Takže jsem nedělala nic jiného než kojila, přebalovala, převlékala, uklidňovala a sama už jsem byla úplně hotová, protože jsem nevěděla/nevím co je špatně...Zažila jste to některá, nevíte kde by mohl být problém? Byla vzhůru snad od pěti až do půlnoci...Byl to horor, kor když nevím, co je špatně. Nehledě na to, že po tomhle sacím maratonu už jsem měla prsa pochopitelně prázdná...Děkuji za každou radu, budu moc vděčná :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky, to už mě také napadlo, jestli to náhodou nemůže být ten růstový spurtík...Tak doufám, že máš pravdu, jsem z toho špatná. Škoda, že není nějaký manuál na miminka :-) , kde by bylo napsáno co co znamená a proč to miminko dělá a co se za tím skrývá. Už abychom si našly svůj společný režim. Připadám si jako blázen, ve všem hledám nějaký problém, pak jsem z toho vynervovaná a všechno vidím černě.

třeba se jen přežrala. možná měla jen potřebu sání, např kvůli prdíku a pak to zas potřebovala ty žaludeční štávy a pálaní žáhy spláchnout a opět nový kolotoč.
pokud se to bude opakovat může být příčinou nějaká viroza

Umím si představit, že Tě to vyděsilo. Vzpomínám si, že jsme měly podobné problémy - občas měla Kačka blinkací den a nic nepomáhalo. Naše doktorka říkala, že pokud blinká normálně a ne obloukem, tak je to v pohodě, že se to mimčům stává. Prý pomáhá zvýšená poloha postýlky.

In reply to by Suza

No malá mi po jídle většinou pokaždé alespoň trochu ublinkne, včera ale poblinkala jak sebe, tak totálně i mě. Spíš mi ale nejde do hlavy, proč by pořád sála? Proč vypadá, že má pořád hlad a hledá prso?? To mám špatné mléko, nebo kde je chyba? Nebo ho mám málo?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky