zvlhčovač vzduchu zkušenosti

27.11.2009

Máte někdo zkušenosti se zvlhčovačem?Bydlíme v bytě a Nikolka-4měsíce má stále rýmu,je tu hrozně suchý vzduch tak sem se rozhodla pořídit zvlhčovač ale potřebovala bych poradit-cenově dostupný -max. do 1400kč,aby čistil vzduch-ultrazvukový,aby mohl být vdětském pokoji nebo v ložnici-takže tichý provoz a kdyby do něj šli dávat i esence -princip aromalampy.
Jestli někdo doma nějaký zvlhčovač máte poraďte mi prosím,jak ste nebo nejste sokojení,ať pak nejsem naštvaná.....
Díky moc.J.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Do pokoje k malýmu jsme pořídili ultrazvukový zvlhčovač vzduchu Boneco, je to ten ve tvaru médi a jsme spokojený. Vzduch to zvlhčuje dostatečně a hlavně je to opravdu hodně tichý, bez starostí to dál řešit :P . Nicméně nesmíte dělat průvan nebo často větrat, pak to příliš nepomáha. Alternativou je věšet mokrý prádlo v cimře, ale to je starost.

Jo to znam a diky suchemu vzduchu jsme uz meli i laryngitidu a to neni zadna prdel.Ja koupila od aventu stal kolem 2000 a je vyborny. Jsem s nim fakt spokojena.

Byt a suchý vzduch znám, je to děs běs. Mám tenhle odkaz http://www.unicum.cz/store/goods-2401-zvlhcovac-vzduchu-lanaform-l79500… a holky je mají i odzkoušený a chválí. JInak budeš muset dávat tu mokrou plínku přes okraj postýlky, nebo taky holky radily rozšplíchat sprejem alpu s vodou před tím, než jde dítě spát kolem, třeba na záclony a pod. Hodně větrat, my spali v bytě i v zimě s otevřeným oknem, protože sotva jsme okno zavřeli, tak do hodiny tam bylo nedýchatelně. Ony to tu stupačky většinou vytopily (myslím ty topenové trubky, co jdou celým panelákem) :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky