5 mesicni mimco-jidelnicek

27.11.2009

Ahoj holky, jen bych se chtela zeptat co za den davate vsechno miminkum k jidlu, ja davam jen um a prikrm(tet zrovna presnidavky), co vsechno jste uz zkouseli? (my zkouseli mrkvicku, mrkvicku s bramborem, brokolice, tet uz davame presnidavky) a jeste bych se chtela zeptat, kdy muzu davat masicko? a kdy muzu zase davat zeleninku? moc vas prosim o radu

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky tak my dáváme UM k obídku zeleninové příkrmy a k večeři kašičku.Jen nevím kdy začít s mléčnýma kašičkama zatím stále dávám nemléčnou teď měla nemléčnou jablíčkovou od Hami a chystáme se na broskvovou kašičku.Půl roku nám bude 17.

ahoj, Markétce je 5,5měsíce a zatim jen kojím. Navečer dostává kašičku. S příkrmama začnu od 10.12 kdy jí bude 6.měsíců. Začnu mrkvičkou, brokolicí, špenátem, květákem a nakonec jí dám takovou zeleninovou směs. Už jsem nato koukala v krámě. Až tohle projedu začnu jí dávat k zelenině brambory,těstoviny a rýži. Potom už jí budu vařit polívky, omáčky apod...masíčko jí budu dávat normálně do polívek a omáček-vše mixovat. Taky začneme v 6měsících s přesnídávkama k svačině a lipánkem. :a:

white_tie (neověřeno)

Tak my máme 5 měsíců a týden a máme to takhle:
na oběd příkrm, zapijeme čajíkem. Střídáme to a jeden den má zeleninovou a druhý den ovocnou. Dvakrát už měl i s kuřecím masem. Jinak jsme zkoušeli mrkev (i s bramborem), brokolici, špenát s bramborem, zahradní zeleninu, zeleninu s rýží, zeleninu s rýží a kuřecím masem. Z ovocných - banán, jablko, broskev, meruňku, hrušku (různé kombinace těchto druhů ovoce).
Cca týden jsme zavedli na večeři (kolem 5) kaši - momentálně rýžovo-kukuřičnou.
Jednou za týden, aby měl malý změnu, dostane na oběd mlíčko s kaší od Nestlé, nejvíc mu chutná rýžové.

www.white-tie.rajce.idnes.cz
www.prckoviste.cz/maxmilian

my máme 5 měs. za 2 týdny ale zatím teda jenom kojím a kojím :-D přikrmovat začnu až někdy po tom půlroce...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka