Zítra máme termín

26.11.2009

Tety tak to na mě normálně nějak padlo a já tady už asi hodinu brečím. :§) Vzhledem k tomu, že zítra máme termín a opět se nic neděje, tak ani nepředpokládám, že by se něco mělo rozjet. :$$: Přijde mi to hrozně líto, že budu přenášet a už jsem tak nějak smířená s tím, že Mikuláše strávím v porodnici, protože příští pátek budeme muset nastoupit na vyvolávání. Takhle jsem to vůbec nechtěla. :no: Naivně jsem si myslela, že to budu mít jak všechny moje známé a porodím na termín ne-li ještě dřív. Ale u nás to tak vůbec nevypadá. :r: To mám za to, že jsem tu naší kočku pořád přemlouvala ať tam ještě vydrží, že musíme dodělat tohle a tamto no a teď zase ona prdí na mě. :( Vím, že tady bylo je a bude spousta maminek co přenášely nebo budou přenášet, ale já už to nějak psychicky nedávám. Hodně mě teď vyčerpali ti poslíčci co mě už týden trápí a už bych to chtěla moc mít za sebou. :\/:

Jiři netrap se... My máme termín v pondělí a neděje se taky vůbec nic... Jojo poslíčci nás zlobí tojo a občas je to fakt nářez, ale pak padám do dost podobných depresí jako máš teď ty... Padají na mě depky kvůli tomu, že jsem věčně sama doma a hlavně už 7 měsíců a nějak se mi to už všechno nedaří zvládat... Pořád mě doktoři drželi v klidu, abysme neporodili moc brzo - no a teď... Hlavu vzhůru kočko, musíme to nějak překlepat... Opatruj se...

Vy dve kozicky(Jirinko a Hanis)moc me nezlobte,zadne breceni,zadne nervy,nebojte miminka si sami reknou kdy budou chtit a kdyz ne,tak vam porod vyvolaji,nebudete prvni ani posledni ;)

In reply to by natynka

Mili to já vím, ale víš jak to je. Ty to máš aspoň trošku lepší, protože budeš vědět kdy se ta tvoje Amálinka narodí. :) Ikdyž přijdeš o ten moment překvapení, tak budeš mít aspoň jistotu. No ale vlastně to já už mám teď taky. Dýl jak do 7. 12. tam být nemůže. :no: A Hanča to má ještě horší, ta už přenáší dlouho. :(

Ahojky Jiřinko :k: ,
tak já s Tebou úplně soucítím. :r: Zrovna před chvilkou jsem nad Tebou taky nechala vzkázek.. Jak už je to únavný a vyčerpávající. Já ani nevím, co bych Ti poradila. Ještě když si tu pročítám, jak ta porodila a ta porodila a to byly holčiny kousek za mnou a já tady furt trčím jak magor a ani poslíčka jsem neměla.. :n: Prostě, nebýt břicha a kopanečků, tak si ani jako těhotná nepřipadám.. Já Ti nevím holka, co bysme měly udělat, aby jsme ty naše kočky konečně dostat z našich bříšek.. Já jsem dnes byla dvě hoďky na procházce, sice jen po městě, ale snad to stačí a za chvilku si udělám svařák a půjdu si ho vypít do vany.. I když taky pochybuju, že se něco rozhýbe.. Malá je prý vysoko a prý se jí tam tak zalíbilo, že to vypadá, že tam zůstane až do Vánoc (to měl být asi vtip od mýho doktora).
Akorát, že já se teda nesmála.. Můžu Ti jen Jiřinko popřát, ať se malá nechá od mamči přemluvit a vyleze co nejdříve.. Vždyť toho na ní venku čeká tolik krásnýho :c: , co máš pro ni přichystaný,no nee?? Tak pa koči a držím palečky.. :a:

In reply to by Hanis

Hani a já bych zase ty otravný poslíčky klidně úplně vypustila. :) Ono si asi člověk nevybere. U nás je všechno připravený a týden se to chystá, ale prostě se to vůbec nechce rozjet. :no: Tak snad to budeme mít všechny brzy za sebou. ;)

Jíro, hlavu vzhůru. Musíme to nějak zvládnout. Já měla termín včera a dnes na kontrole, že prej se nic neděje. Na druhou stranu. Za týden budeme mít prcky u sebe!!! :-). Já jdu ještě příští středu na kontrolu a když se nic nebude dít nejspíš ve čtvrtek nástup do nemocnice a v pátek vyvolání. Už odpočítávám dny. Na druhou stranu nikdy nevíš, třeba si to prcek rozmyslí :-))). Papa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka