papír na peníze + nástup na mateřskou

22.11.2009

Ahojík, chci se optat jak je to s papírem na peníze při nemocenský když budu od 27.11. nastupovat na mateřskou...vždycky mi ho sestřička napsala ke konci měsíce a tento měsíc mi dali jen papír k nástupu na mateřskou, ale papír žádnej...zapoměla sem se na to zeptat, uvědomila sem si to až doma...tak teď nevím jestli si tam mám zase speciálně zajít nebo ne, jelikož mi tu mateřskou napsali se slovy, že mi to napíšou už teď, ať tam pak znova nemusím...ale když si to vezmu logicky, tak kdo by mi pak proplatil skoro celej měsíc bez papíru?! fakt nevím, třeba se pletu, ale asi si tam budu muset znova zajít...máte někdo zkušenosti???mocinko díky za písnutí...hezký těhulkování :{~{:

Nikky ahojky,zkus tam prvně brnknout,ale ten lístek na peníze asi ještě budeš muset tam vyzvednout..no a potom až ten papír na mateřskou..já budu mít mateřskou od 4.12.a taky rovnou z nemocenské,to jim pošlu na učtarnu a oni to pošlou na MSSZ..pěkné mateřinkování tobě i miminkovi :) :cc): :a:

In reply to by ronina

ahojík....už jsem si to pozjišťovala a prej je to tak, že papír mi papír na peníze už nedají...že kdybych měla mateřskou od příštího měsíce, tak to ještě jo, ale je to už tenhle měsíc, tak mi ho už nedají...tak uvidím jak to pak bude jak mi dojdou peníze...tobě taky pohodový a bezproblémový těhulkování :q: :{~{:

Musis dostat ukonceni nemocenske - s cervenym pruhem a zados o materskou. Oboje potom das zamestnavateli.

Ahoj já jsem tedy při nástupu na mateřskou dostala od doktora vyplněnou Žádost o peněžitou pomoct v mateřství a tuhle žádost jsem musela doručit do zam. na účtárnu a oni už to předali na čssz. Ale je fakt že jsem nebyla předtím na nemocenské. Tak nevím ::---)))))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka