Plodová voda

26.11.2009

Ahojky maminky chtěla jsem se zeptat jak poznám že mi odtéká plodová voda a v jakém množství mi může odtékat, slyšela jsem že mi může odtéct i ten hlen nebo jak se tomu říká.
Jsem prvorodička a čím víc se mi porod blíží tím mám větší strach. Předem děkuji a přeji hezké těhulkování!

Kliknutím vložíte smajlíky:

když začne téct plodovka, tak už nepřestane, teče furt, A je to fakt voda nic vazkého či hustého, skoro čirá mívá narůžovělou nebo nažloutlou barvu. Mě to teda hrejklo, jak když vyliješ kýbl vody, a pak furt tekl čůrek po stehně a v porodnici hrejko ještě dvakrát.

renulec Ahoj tak ta hlen.zátka mi odcházela už tři týdny před porodem a měla růžovozelenou barvu a bylo jí hodně úplně kousky.Plodovka ti může odcházet po kapkách,ale taky najednou.Mě porod vyvolávali a plodovka mi odtekla najednou ani nevím jak akorát jsem měla pocit,že jsem tak trochu zvlhla.Neboj bude to v pohodě.

Ahoj.Tak když ti odteče pl.voda tak to je jako když se počúráš ale může taky jen odkapávat nebo ti neodejde vůbec a píchnou ti ji až v porodnici.Toho se neboj to nebolí.A ta hlenová zátka může odejít i několik týdnu před porodem.Pokoud ti odejde ta voda tak musíš do porodnice i když nebudeš mít stahy ale to určitě víš.Ahoj.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka