Fotečky Adámka

25.11.2009

Dneska jsem musela nafotit jak nás Adámek šmíruje,mantinel nám už brzy bude na prd věčně ho sundává :00: :///: Prostě nemá přehled kelišák jeden :///: Pak je tam fotečka jak stříháme nehtíky :) a na předposlední máme kouslej rtík si dnes do něj kousl,když skotačil :? je děsnej divoch :00:

to už je velkej kluk, ten dospělej pohled, asi to bude pěknej šibal ;)
to stříhání nehtíků s úsměvem vám závidím, u nás to je vždycky boj.

In reply to by Dejmalka

jo tak to jsi už druhá co nám to řekla,že má dospěláckej výraz :s: ale je to divoch :///: prostě kluk jak má být ;) Tak u nás je to zatím pohoda vždycky mu dám něco do ruky aklideček to první sýn ten vždycky ječel hruuuza :00:

Adámek je super kousek - skvělej vykuk :c:
A ty jsi teda drobek, co já bych za to dala, bejt trošku hubenější. já jsem jako to :pig: Sice mam prsa, ale taky špeky :s: Potřebovala bych na měsíc toho tvýho Adámka - na to noční vstávání. Matoušek večer po sedmej hodině vyžahne flašku mlíka :$}: a vstává ráno v půl sedmý , takže mně v klidu celou noc špeky jen kynou :///:

In reply to by Kajula

děkuji Káji,ale teda já bych si klido i kvuli spánku vnoci špíček od tebe nechala :s: je to fakt hruza vyžahne 200ml kaše a za 4hodky pije zas :$}: mlíčko a tet poslední dobou už mlíko moc nechce a jen čajdu cucne a spí ale tedy je to občas i po dvouch hodkách :00: já se tak těším až bude spát celou noc :\x: Jako vnoic nevyvádí,ale už to že máš ten spánek přetrhanek tak jsem kaput :00:

In reply to by Paolina..

Pavli já to tak měla i po práškách ntak třiměs a tet je to ok,dr mě řekl,že se tělo musí poprat stěma hormonama :00: a jinak mě moc neva že hubnu,ale aspon kozy by mě mohli zustat jsme jak malá holčička už mě ot fakt serčííí :? stačily by mě aspon takový trojky :s:no jo nemužu mět všechno :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky