Zvědavé dotazy:-)

24.11.2009

Ahoj holky,
jelikož se sem nedostávám tak často, tak mám pár dotázků najednou:-)
-jak se vám daří a jak se cítíte?
-víte přibližně, kdy vám bude doktorka schopná říct, jestli čekáte chlapečka nebo holčičku? Ne že bych byla tak nedočkavá, ani pořádně nedokážu říct, co bych chtěla víc, ale už několik lidí mě na něco typovalo a já začla být zvědavá, jaký mají typ:-)
-co říkáte jménu Adam? Je to jméno, které se mi líbilo už dávno před těhu, ale jak to začíná být aktuální, tak si všímám, že tohle jméno se dost používá a mě to začíná štvát. Vůbec nevím, jaké další klučičí jméno by se mi líbilo. V holčičce máme jasno, protože manžel si stojí za Terezkou. Tak mu jí případně dopřeju:-) Jaké máte typy na jména vy?

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj mě je už jakž takž,čekám 3 dítě a u holek jsem nevěděla co to jsou ranní nevolnosti.jsem teď 17+4 ale pohlaví ještě nevíme 14.12 jdu na 2 screening tak mi to snad už řeknou.jinak z těch tipu okolí si nic nedělám mám 2 dcery a pokaždé jsem vypadala jinak,jen pleť jak alabastr byla u obou stejná-a to se říká že holka bere krásu-a chutě na ovoce byla taky u obou.kluka by jsme chtěli Matyáše a holku absoluťně netuším takže to budu řešit až mi řeknou že to bude :girl: :girl: :girl: jinak u kluka se mi ještě líbí Matěj.Jakub Jan Vojtěch

Já už se cítím dobře a nevolnosti snad už nedorazí.Jsem teď 16+5 a zatím jsem nepřibrala ani kilo. Mimčo má 18cm a je to už moc hezký mimi na ultrazvuku. Už to vypadá,jako mimčo a ne jako mimozemšťánek.Doktor mě odpálkoval,že mi to neřekne a že prý se to dozvím na 100% z plodový vody na kterou jdu 1.12..Mě většinou tipují na kluka,ale moc bych chtěla holčičku. Jména vybrala moje starší dcera Baruška. Bude to Kristýnka,nebo Lukášek. Ještě se mi líbil Vojtíšek,ale to se doma zamítlo.Adámek je moc hezké jméno.Terezku jsem chtěla u druhého dítka,ale nakonec se mi narodil Tomášek.

já už jsem 15+2 tt a je to konečně lepší - nevolnosti přešly,jen stále musím dodržovat intervaly mezi jídlem,jakmile dostanu vlčí hlad tak je mi špatně,únava taky pomálu přechází i když navečer bych spala jako mimi.
Pohlaví si říct nenecháme,máme syna a já bych si přála holčičku,moji kluci zase kluka (to je jasné,aby měli pořádnou převahu).
Adámek je moc hezké jméno,zatím jsem moc nad tímhle nepřemýšlelalíbí se mi Elen,Anna,Lukáš a Viktor - ale ten mi určitě neprojde. Ahojky :a:

ahojky tak já jsem 11+1 a začínají mi pomalu ustupovat nevolnosti,ale únava se mě pořád drží.U prvního nám řekli kluka ve 20 týdnu a máme Vojtíška,ted pokud by to byl kluk zase mně se líbí Adam,ale tatínkovi moc nee.Jinak se mi i líbí Pavel po mym tatkovi a bráchovi,ale to by jich bylo už moc.A s holčičích bych chtěla Anetku,což mi taky neprojde:)Ale Terezka je taky pěkné.My měli psané Vojtěch Veronika,ale tu jsme napsali pač jmse nevěděli co.Já si vybojovala Vojtěcha,tak tentokrát to bude asi tatkova volba,jen Vaška nezkousnu,pač to chtěla tchýně :sick:

Ahoj jestli se můžu přidat tak já jsem dnes teprve 11+5 ale jména máme rozmýšlený od začátku, holčička bude Terezka a chlapeček Jiřík po tatínkovi,pohlaví prý i orientačně řeknou na screeningu ale není to přesné, my pohlaví znát nechceme ale taky mě překvapuje jak lidi okolo mě tipují, jeden den mi to sluší tak říkají že to bude kluk, druhý den mi vyleze beďar a hned říkají holku.

In reply to by monca87

Terezka a Jiřík? Tak to je náhoda:-) Můj nažel je taky Jirka a já říkala, že by to klidně mohl být Jiřík. Jenže on to odmítl, že by to byl čtvrtý Jirka v řadě a že to nechce. Nebylo to ale razantní, takže to tak možná dopadne a bude stejná volba-Terezka a Jirka:-)
Jinak bych řekla, že vypadám pořád stejně (v obličeji) a když už mě někdo typne na holku, tak to říká pořád a obráceně. Takže to není podle toho, jak se zrovna vyspím. A proto jsem tak zvědavá:-)

In reply to by Ivanice

U nás když to výjde tak to bude šestý Jiřík v rodině ale mě je to fuk, všichni se stejně sejdeme jen na nějakých velkých oslavách a jinak budem většinou my tři. Jee to se tak krásně píše že budem tři :D a mě se Jirka strašně líbí jak na malýho chlapečka tak pak na puberťáka... ://: No a Terezku vybral přítel a mě to nevadilo tak jsme to už vzali jako hotovou věc....

In reply to by monca87

My jsme na tom trochu hůř, protože bydlíme v baráku s rodičema manžela, takže pokud zavolám z okna Jirku, tak se ozvou tři. No a to už je docela blbé. Takže bych je musela mít rozdělený-jako Jirka, Jiřík a manželovi stejně říkám Jiřina:-)
Jinak my taky měli hotovou věc Adámka a Terezku, ale nějak mi fakt začíná vadit, jak je přeadámkováno. Ségra stejně říká, že pokud už jsem si ho dala do hlavy, tak se tak stejně bude jmenovat, ale nevím nevím. S těžkým srdcem by to ale bylo...

In reply to by Ivanice

Řiď se podle toho co se ti líbí než se mimi narodí tak zas bude oblíbené jiné jméno, tohle já vůbec neřeším, hlavně aby to šlo dobře z pusy vám rodičům, a hlavně to jméno které si vybereš pak budeš zákonitě víc vnímat okolí když půjdeš po ulici a někdo zavolá Václave tak tě to ani nenapadne nad tím přemýšlet ale jak se ozve Adámku tak zpozorníš, když si vybereš jiné jméno pokud nebude úplně cizí tak zas nebudeš sledovat Adámka ale to nově vybrané...

já už mám teda sice všechno za sebou a malému už je 15 měsíců, ale mě dr potvrdila chlapečka už v 16 tt
máme Vojtu a pro holčičku jsme měli Sofie
docela se mi líbí jméno Daniel, Denis, Filip a i Adam

Ahojky, mě se daří dobře, jsem už 37 tt, takže to mám už za pár.
Jinak nám řekly pohlaví v tom 20 tt, kdy se dělá další UZ.Jinak některým holkám to dr. říkají i dříve,ale to nemusí být 100%.
Jinak jméno Adam se mi moc líbí,ale jelikož miminko čekáme kolem štedrého dne, tak jméno Adam jsme bohužel zamítly ať neslaví všechno najednou.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky