Magnézko

25.11.2009

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, když mi dr. předepsala magnézko, jestli ho mám brát, i když mi bříško netvrdne. Možná tak 1-2x za den, ale jinak ne. Napsala mi ho ve 20tt a ani nevim proč, když jsem problémy neměla. Mám to brát preventivně? Díky moc

Ahoj ta jedna nebo dvě tabletky jsou preventivně a kor u dvojčat bych to brala určitě.Některé kontrakce nemusíš opravdu ani cítit a můžou tam být.Mě doktor ted zvýšil dávky na 4 až 6 tablet deně-tvrdne mě bříško a pekelně to bolí.Jak psali holky je to jenom magnezko a určitě ti neuškodí. ;)

myslím, že ano. Já beru 2x1 tabletu a to pravidelně. Nevynechávala bych, protože se to nemusí projevovat jen tvrdnutím bříška, ale i skrytou kontrakcí v děloze (tu našla mě). Myslím, že to nemůžeš škodit.

Ahojky,tak nejvyšší dávka je 6 tablet denně,já jím 3 krát denně 1tabletku,problémy taky nemám,občas, mě bříško teda tvrdne,ale je to horčík a nemůže to uškodit.....nebere se až měsíc před termínem porodu. :\x:

mně dr. předepsala magnézko preventivně, mám ho brát 3krát denně a bříško mi netvrdlo ještě nikdy.

ahojky,tak me tvrdne brisko a chytaji krece do lytka a mam magnesko rano a vecer,jedna tableta ma 500mg.Takze zalezi na tobe,tim nic nezkazis kdyz to budes brat a pokud nemas problemy tak jen mensi davku si dej:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka