Jak se baví vaše dítě celý den?

26.11.2009

ahoj holky, chtěla jsem se také zeptat co dělaté s prcky celý den?

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky,tak Eli je 9 měsíců a vstává okolo 5h a většinou hned křičí tak nakrmíme,přebalíme a někdy se podaří jít ještě hajnout ale většinou nechce.Takže si hrajem já zkouknu PC co je nového a mezitím hlídám Eli,pak sváča a jdu vařit nebo uklízet a malá pořád někde šmejdí leze kam nemá otvírá šuplíky a tak a pak chodí dopolko spinkat.Pak se najíme a po obědě chodíme na procházku,do krámu a podobně.Na svačinku se vracíme dom většinou(v létě jsem byli venku celé odpoledne).Pak si pohrajem já popřípadě udělám ještě co je potřeba někdy juknu sem a v šest jdeme koupat,jídlo a spinkat.A nanovo....

Ahojky, tak náš matěj se budí kolem půl šesté, chvíli si brouká sám, pak ho máme mezi sebou a hrajeme si s ručkama, nožkama, někdy hraje jen manža a já se zatím vytratím spáchat hygošku a připravit snídani a pro manžu sváču. Po sedmé se vyhrabeme, přebalím a převlíknu a jdeme snídat - já s manžou a malého pozorovatele máme na klíně. Před osmou jde manža do práce, já kojím, žehlím a Matěje mám u nohou na dece s hračkama - musí mě vidět, jinak :^O^: Kolem půl desáté vyrážíme ven na prochajdu, usne cca na hodinku, pak nákup a domů vařit, obědvat - cca půl 12. Pak si hraje nebo kvičí, zatímco myju nádobí apod. Kolem jedné zalehneme, sám bohužel neusíná, musím ho hladit a ležet vedle něj. Když je nutno, schrupnu taky, jinak se vytratím ke kompu:))Spí někdy hodinu, někdy i dvě, pak přesnídávka a hurá ven. Návrat se setměním, kojení, hraní, pak před šestu koupeme a kolem šesté kaše a spát. Když se daří, tak i ve čtvrt na sedm vytuhne :~!: V noci kojím kolem desáté, jedné a čtvrté. Bohužel někdy ho trápí bříško nebo zuby, tak máme v noci i dvě hodinky bez spánku - dnes např od dvou do čtyř, pak usnul u mě až do půl osmé.

Ahoj,tak my sme březnový a všechny dny až na vyjimky máme podobný.V 7 budíček,do půl 8 si hraje v postýlce,já provedu nezbytnou hygienu,zatopím a udělám snídani,v 8 snídaně,do půl 9 si hraje na koberci nebo leze po obýváku,pak šup do kočáru,tam spí zhruba ot půl 10 dotech 12ti takže já uvařim,uklidím nakoupím a nebo prostě jen hodím kopyta nahoru,do 1 si hraje na koberci,pak obídek,po obídku šup do kočáru tam kouká jak něco dělam na zahradě nebo dem na prochajdu.O půl 3 svačka a chrupka do 4,pak s taťkou krmíme zvěřinec,v 5 kaše,hra na koberci,v 7 vana,pak do tech 8 už si musíme hrát s ním,sám je protivnej.v 8 nebo o půl 9 mlíko a šup do postýlky.Blbí je když musíme k dr nebo na plavčoto pak máme celej den rozházenej

Naše malá si hodně hraje sama, má horu drobných hraček, který vysypává z krabice, postupně každou oslintá a někdy i obleje, to je jak když si pes značkuje teritorium :!k:, pak je chvilku v chodítku, tak max 1/2 hodinky dopoledne a 1/2 hodinky odpoledne, někdy ani to ne. Jinak se ráda hrabe v dvd a kazetách do videa a pak spolu blbneme, houpu ji na nohách, posiluju si tím břicho (zatím bez efektu, jen mě všechno bolí), ukazuju jí hračky, koukáme do letáků a časáků, blbneme s rukama a nohama, ale moc ji neberou básničky, vydrží tak jednou bramboru a už si chce jít po svým. Dobrá zábava je pozorování psa při jídle ;)

ahoj, Markétce je 5,5 měsíce. Ráno vstáváme v 6 hodin-déle spinkat nevydrží-to samé bráška Ondra(3,5 roku). Napapá se a já lítám kolem staršího dítka. V půl osmé vyrážíme směr školka. Malá v 8 usne a spinká cca do 10 až 10:30. Já stihnu nakoupit popřípadě uklidit a vypít si kafíčko - mrknu na tyto stránky (když zbude čas). Opět jídlo a já se jí tak hodinku věnuju. Hraju si sní, chodím sní po bytě-koukáme společně do zrcadla, sedí mi na koleni a já spívám takhle jedou páni, hraju si sní na dece a nebo jen tak sedíme a relaxujeme...potom jí položim na deku a malá si hraje sama. Já když nekňourá tak jsem chvilku u počítače a potom žehlim-nevim jak je to možné, ale mám pořád plnej koš na žehlení :00: . Před dvanáctou jí dám opět papat a rychle se oblíkáme a jdeme pro Ondru do školky. Jsme tak 2hodinky venku-malá spí v kočárku tak hodinu a hodinku kňourá. Jakmile se ozve na jídlo, tak jedeme domu. Opět krmení-hraní-teď už s bráškou a já dohlížim. Připravuju večeři a věnuju se oběma dětičkám a střídavě jsem u počítače. Po hodince jde malá spinkat a spí tak do půl pátý až do pěti. Já zase uklízim protože malej nadělá šíleně bordelu-samozřejmě mě pomáhá. Jakmile se kolem pátý probudí dám Ondrovi večeři. Malou nakojim a kolem šesté koupeme. Nejdřív vykoupu markétu a potom se jde koupat Ondra. Markétku mezitím nakrmim (kaší)...v sedm hodin jde Markétka spát a Ondra leží pod peřinou na sedačce. Někdy usne u televize (když je hodnej a zaslouží si to) a jinak jde v sedm do své postele... :a:

ahoj my máme 18 měsícu ráno vstanem tak okolo pul 9 oblíknou vyprovodit tátu před důmpak si dá mlíčko já sudělám snídani a malá si dá se mnou pak uklízim ema moc chce pomáhat tak pomáhá paksváča a ven když se vrátime dám ji polívku a jde spinkat potom druhý po jídle si hrajem čtem knížky stavíme tancujem věšíme prádlo večer po 6 si jdeme ještě vyzvednou tatku na metro a pak je to v režii tatínka :)

ale my už sme veliký :)

já jí hodně zpívám, ona při tom taky brouká, tančíme spolu nebo jen já sama před ní a ona se mi chláme....a zkoušíme lézt, vytáhla jsem váleček na lezení, ale je na ni moc veliký, takže je to jen další velká hračka. te´d jak je pěkně, tak chodíme na procházky 2x denně. dopoledne a odpoledne jdeme naproti taťkovi.
No a odpoledne je s taťkou, on jí právě taky něco zpívá, asi ňákej deathmetal :s:
Taky ji nechávám jen tak na zemi, myju u toho nádobí a ona se sama zkouší plazit.
:a:

ahojky ikdyž syn je v květnu tak se vzbudí kolem 6 na mlíčko a spí dál,pak kolem 8 kouká na pohádky a hrajem si.Zase mlíčko a spí,potom až tak do 13-14h spí a budí se jen na papu a zase spí.Po 14h jdem ven,to hned usne v kočárku nebo když příjdem domu jako dneska spal do 14h a když jsme přišly z venku v 16h zase chtěl spát.a spinká ještě ted´ pak kolem 18:30-19h koupem papání a hraje si v lehátku unse jak kdy někdy v 20h někdy 22h a budí se po 3hod na mlíčko.Právě že syn od 4m pořád jen spí tak nespinkal ani jak byl novorozenec

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka