Prosím o vaše zkušenosti :-)

26.11.2009

Ahojte holky :C]]: chtěla jse s jen zaptat na jednu věc.... :) Zítra jdu na testy na cukrovku a chtěla byhc se zeptat těch, co to už absolvovali, zda si dneska večer můžu dopřát třeba palačinky se sladkým tvarohem??? :hu: :a\|: Měla jsem dneska dvě sušenky, protože mám zrovna dneska obrovskou chuť na sladké :dance: Ale zase se bojím, aby to zítřejší test nějak neovlivnilo a co ty palačinky, můžu????? :C]]: Mockrát vám děkuji za rady a zkušenosti :C]]: :qu: :a:

Ahojky tak já jdu na testy na cukrovku 23.12 a sestřička mi řekla, že mám ráno v šest sníst sladkou snídani a přijet po sedmý hodině na krev, takže mě nebudou trápit tou hnusnou sladkou vodou :jawdrop: a dám si něco dobrýho :hu:

Holky, mockrát děkuju, já myslela, že to ovlivňuje :C]]: Přítel už se taky na ně těší a já bych se asi na něj nedokázala koukat, kdyby se s nima ládoval :a\|: :hu: Hodně jste mě uklidnily.

In reply to by pavluska1984

tak to je dobře, hlavně když to neublíží miminku a když tě mají pod dohledem...to věřím, že se to dá naučit, já mám sestřenku s cukrovkou, tak najednu stranu vím co to obnáší, protže jsme spolu vyrůstali a ona to má už 12 let. Ale naštěstí ta těhu cukrovka není tak hrozná jako ta normální,. teda aspoň doufám....No moje mamka když mě čekala, tak měla náběh, myslíš, že je velká pravděpodobnost, že ji budu mít taky???? Tobě přeji, aby jsi to už zvládla a měla velkou výdrž se sladkým :C]]: a přeju hodně dobrých naměřených hodnot :one: :c:

Myslím,že to nijak negativně neovlivní. Přiznám se,že když jsem byla těhu,tak jsem se večer před testem narvala čokoládkou a testy dopadly dobře. Takže dobrou chuť! A ať ti to dobře dopadne :a\|: markéta

No tak to nevim, ja jsem taky chtela jit zitra, ale jelikoz jsem sporadala celou bombosku tak jdu radsi az pristi tyden a do te doby budu bez sladkeho. Tak snad to vydrzim :-)
Preji Vam at to zitra zvladnete na 1.
Alex+Charlott

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka