Citlivý TT

26.11.2009

Ahoj holky, prosím můžete mi poradit, jaký test je nejcitlivější? Vím že je dobrý mamatest, ale ten je až od 25ml. Normálně bych počkala do ms a dělala až po vynechání ms, ale čeká mě slavící víkend, tak chci raději zkusit test. Tzn. 1-2 dny před očekávanou ms. Díky za radu.

Ahojky. Já mám ozkoušený Clearblue. Ten mi vyšel jako první. Tak držím palečky, aby tam byl ten mini mrňousek!!!

Ahojky ohledně testů ti neporadím-ale jak píšou některý holky-že to poznaly týden před-tak to mají výhodu-já bych nepoznala vůbec nic-zkoušela jsem gs mamatest den oček.ms-vůbec jsem nic neviděla-až za 2dny-a carecka tak slabá-že jsem si nebyla jistá-jestli tam je-a příznaky??dnes je to týden-co ms měla přijít-5testů-pozitiv-ale na sobě vůbec nic necítím,tak přeju hodně štěstí-ať jsme v těhu spolu.a ostatní co nejdřív za námi. E

Steri, citlivější je myslím Rapiclear, ale hodně holkám už ukázal falešnou pozitivitu. Takže bych do něj nešla. Ale některým holkám ukázal mamatest slabounkou čárečku už před očekávanou ms. Nebo zkus napsat Eemily,ta myslím měla taky jeden z nejcitlivějších testů, ale značku ti bohužel nepovím. Jinak přeju, aby se ti na testíku objevila i druhá čárka a byla jsi těhulka.

jaký je nejcitlivější to ti neporadím,ale pokavad vlékarně řekneš že chceš test 10ml,tak ti poradí.i dyž teda já si včera taky koupila test,říkám,že chci ten nejcitlivější,tak jsem za něj dala 80 kč,a až doma jse si všimla,že je až od 25ml.takže,se mi nic neukázalo,a ksdy máš mít MS já 27-28

ahoj nejcitlivější je rapiclear od 10ml. sice se na něm píše že rozezná těhotenství už 5.den po oplodnění ale to je blbost.ale 1-2dny před ms už by ti to mohl ukázat. :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky