Těhotenská cukrovka - dotaz

23.01.2008

Ahoj holky,
včera jsem tu psala, že jsem byla na testu na cukrovku a tak se tu trochu rozvedla konverzace a já mám dotaz s tímto spojený.
Když se zjistí, že má žena těhotenskou cukrovku znamená to, že ji bude mít i po porodu, nebo po porodu zmizí? A dítko cukrovku mít bude, nebo nebude?
Já budu mít výsledky až příští týden, ale přemýšlela jsem nad tím a tak je nejlepší obrátit se na vás, protože vy vždy poradíte :) Díky

co já vím, tak je tu velmi malá pravděpodobnost, že by ti cukrovka zůstala a mělo ji i miminko, pokud ji nemáš normálně a vyšly by ti testy, že ji máš, po porodu vymizí, hodně zdaru, ať to dopadne dobře, ale ty výsledky ti trvají nějak dlouho ne?

In reply to by gabula

posílají mojí doktorce a k ní si musím pak zavolat, takže tam budu volat příští pondělí a třeba už je budou mít. Nevím, proč mi nemohli říct výsledky oni, když tam mají i laboratoř. No, ale to bych chtěla asi moc velkej komfort :)

Cukrovka by měla po porodu zmizet.Když ti jí zjistí,tak si musíš dávat pozor na přísun cukrů do tvého těla.Pokud by byla vyšší,musela by jsi si měřit glikémii a odvažovat jídlo.A na miminko by to nemělo mít žádný vliv.Já jdu na cukrovku v pondělí.

ahojky já jsem sice na cukrovce nebyla ale myslím si že kdyby jsi jí měla tak po porodu zmizí, musela by si mít jen nějakou dietu nebo něco takového, ale nevím to jistě

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka