Kontryhelový čaj

26.11.2009

Ahoj holky, máte prosím některá zkušenost s kontryhelovým čajem? Snažíme se už pátej měsíc :|-|: , jím GS Mamavit a teď jsem si koupila ten čaj. Pisněte mi prosím jestli máte zkušenost. Díky moc a hodně štěstí vám všem přeju :||):

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj, já jsem právě na kontryhelový čaj našla na netu docela ohlas od snažilek, tak jsem si ho včera koupila a překvapivě je docela dobrý. Mě ovu vychází cca 14 dní po MS, ale snažíme se neřídit jen ovu a hupsáme na to hlavně dle chuti :|-|: Během příštího týdne bych to měla dostat, ale doufám, že nedostanu. Příznaky žádné, ale dušičku mám malinkou a doufám :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jo, jo nohy nahoru jsem dávala naprosto po každém :*O*: a manža dokonce občas se mnou, tak mě tím hrozně potěšil. Na příznaky se snažím vůbec nekoukat, nepozorovat každé píchnutí a tak. MS by měla přijít teď v týdnu. Ale dnes mě začaly neuvěřitelně bolet prsa, tak mě dřív nebolívaly. Ale snažím se tomu nevěnovat pozornost ať potom zase nejsem zklamaná :\\: A jak dlouho se snažíš ty o :$}: ??

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jéééjdáá, tak budu držet palečky, ať je mrňousek rychle na světě a pořádně si zařve :^O^: Určitě ti dám vědět jestli se povedlo. Po těch pěti měsících bysme si to už konečně zasloužili. Nechci zatím skákat, ale občas je mi fakt divně a v podbříšku mi to docela hraje, ale jak říkám, tak nechci skákat předčasně radostí. Jen trpělivě čekám a piju čajíčky a snad ta červená nedorazí :qu:

Ahojky, jsem asi stejný měsíc ve snažení jako ty a taky se bohužel nedaří :§) Zkušenosti s kontryhelovým čajem nemám. Mě zase byly doporučeny cviky podle mojžíšovy metody. Tak prohledávám internet, půjčuji si od kamarádky knížku a vrhám se na cvičení. Přiji Ti uspěšné :|-|: a brzské :||):

In reply to by dudlik

Ahojky, říkáš Mojžíšova metoda?? To jsem snad ještě neslyšela. Kouknu se na net co píšou ://: Já jsem na ten kontryhelový čaj našla na netu od snažilek docela chválu, že tak nějak pomáhá při snažení. Teď jsem vypila první hrníček a kupodivu je i dobrej, tak budu poctivě pít a doufám, že pomůže. Teď teda ještě kouknu na tu Mojžíšovu metodu. Tobě taky přeju brzo :cc):

In reply to by Evčetka

Mojžíšova metoda je druhy cviků, které jsou zaměřené pro ženy - nejen pro mě. A kamarádka cvičila poctivě - každý den a podařilo se jí otěhotnět. Tak nevím, ale říká se,že zkusit se má vše :C/):

In reply to by dudlik

Včera jsem se koukala na net na tu metodu, ale bohužel jsem našla jen nějaké články a žádné cviky nebo tak. Určite se má zkusit vše!! Držím palečky a určitě se po tom budu pídit dál a zkusím to :\x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka