Sex v šestinedělí

26.11.2009

Ahoj holky, mám takovej intimní dotaz - čekaly jste s :*O*: opravdu až po šestinedělí, nebo jste na to šly dřív? Ja jsem neměla ani nástřih, ani jsem nebyla nějak potrhaná a už nekrvácím, tak si říkám, že když je chuť :|-|:

my sme na to vlitli uz po patem tydnu... nevydrzeli sme... siti uz nebolelo tak sme to zkusili... byli sme velmi opatrni aby sme neco nepokazili ale bylo to super... hodne dlouho tak jo po porodu jsem si ten sex neuzila.. :) je to jen na tobe jak se citis ty...

Nás to teda tepve čeká, ale co jsem takhle slyšela od ženskejch v práci, tak jich to 98% nevydrželo až do konce. :s:

My čekali, 1.styk po 7 týdnechu od prvního porodu (tomu se ani sex nedal říct - hrůůůza!!!). Po prvním porodu jsem byla dosti šitá uvnitř a sex nic moc i po půl roce (nějak to nechtělo povolit)... A po druhém to je teda lepší (po 9.týdnech od porodu), ale stejně to bolí...ale už ne tolik. Máte to někdo taky tak?

Ahoj :-)
my sme celý šestinedělí nevydrželi .. vlítli sme na to asi po měsíci .. ale nerodila jsem normálně, ale byla na císaři .. Tak jsem si říkala proč ne, že :-) nebolelo to a bylo to super ... já si myslím, že pokud tě to nebude bolet tak do toho klidně můžeš jít .. ale opatrně :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky