Slabé krvácení ? Poradíte?

25.11.2009

Ahoj, tak jsem dneska byla u doktorky a říkala jí jak strašně bych chtěla rodit :) tak mě tak prohlídla až jsem z toho krvácela a ještě teď trošku špiním. Myslíte, že je to normální a pomůže to k urychlení porodu? Co myslíte? Děkuji za odpovědi:)

Tak mě dneska ráno asi odešla ta hlenová zátka. Docela jsem se lekla co ze mě jde ven. Teď procházka a nic :) pořád čekám a čekám :) jinak už moc nešpiním. Jen fakt kapička. Tak to snad do zítra přejde úplně. Hezký den holky ...

In reply to by misule007

No vidíš, odchod hlenové zátky je naděje :-) Tak držím palečky, aby se to hnulo :-) Mě bohužel po včerejším špinění zátka neodešla a špinění během dnešního rána ustalo, takže asi zase smůla - no termínek máme v pondělí, tak snad...

Ahojky Miško, včera jsem byla taky na vyšetření a ještě dnes maličko špiním... Už se mi to stalo asi před 3 týdny, tak jsem o tom říkala doktorce a ta mi řekla, že je to po vyšetření v takto vysokém stádiu těhu úplně normální a že do porodky mám pádit pouze v případě, že to nepřejde do 3 dnů a nebo pokud se to bude zhoršovat... Četla jsem o tom i na www.porodnice.cz a tam také lékaři píší, že to je normální... Já bych byla moc ráda, kdyby to pomohlo k porodu, ale moc tomu nevěřím... Přeju ti hezký zbytek těhulkování :-)

Tak pořád nic. První termín zítra, tak uvidíme. Paní Dr. na monitoru říkala, že to vidí na sobotu a další až v úterý podle 3D. Pak poslední v pátek. Už aby to bylo. Nemůžu se dočkat. A na monitoru nás paní dr musela pořád budit. Máme trošku lenocha. Já to vidím jak u Míši, že budu přenášet :( Tak nám všem držím palečky ať je to co nejrychlejší :) A Míšo, krásný stromeček pro malinkou :)

Ahojky,když jsem byla těhu s mladším klukem, zavírali na víkend porodnici.Nechtěla jsem rodit jinde a dr. mě tak trochu "drsněji" prohlédla a do 24h jsem porodila.Hodně štěstí.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka