Jak často se může bílý jogurt?

26.11.2009

Ahoj holky,
chci se zeptat, jak často se může bílý jogurt? Začli jsme s Activií a Hollandií a ta Activie mu jede dost...poslední dobou nechce moc ovocný přesnídávky, tak mu dám občas ten jogurt 2 dny po sobě, nevadí to??

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojda, já dávám jogurtovou svačinku každý den. Malá mi zblajzne 200-250 g bílé Hollandie. Kupuju ty půlkilovky a má to na dva dny. Zkoušela jsem i jiné (např. Zott), ale Hollandia je daleko nejlepší. Marci baští každý den zeleninový, masozeleninový či s těstovinami nebo s rýží oběd, potom ovocnou přesnídávku a odpoledne i jogurt. Ráno a večer má mlíčko. Děti by měly mít mlíčko každý den nebo nějaký mléčný výrobek, v tomto věku zatím nejlépe jogurt. Když jsem se o tom bavila s naší doktorkou, tak mi to jenom schválila.
Markéta s Marcelkou :k:

In reply to by Ijanka.K

Já bych asi zaváhala v případě, kdyby mi malá po tom nějak nepřiměřeně srajdila, ale nic takového se nekoná, kadí normálně a dobře, takže jsem klidná. Navíc ty děti mají určité doporučené denní množství mléka a mléčných výrobků, takže pokud to jí a chutná jim, tak to určitě není na škodu, si myslím. Marcelka takhle jí jogurty denně od 10.měsíce, zachutnalo jí to v podstatě hned a nemáme žádný problém s odmítáním. Pravda je, že nevím, jak bych to řešila, kdyby mi malá jogurty nebo mlíčko všeobecně odmítala, ale asi bych to řešila s doktorkou a k nějakému řešení bychom došly. Naštěstí ten problém nemám. Jen uvidím, co bude, až dám malé UM, protože dosud má jenom moje mlíčko... ale to je na jinou diskusi :-)
Markéta s Marcelkou :k:

In reply to by Barče

tak nejlepší je domácí jogurt, ale jestli kupuješ tak nějakej kvalitní. my dáváme každý den a v pohodě

In reply to by Ver.u

pár jsem jich vyzkoušela, ale nejjednodušší je vzít tak asi 2l mléka, ne trvanlivý, k tomu 1 dobrej velkej bílej- třeba hollandii. Naleješ to do mísy nebo hrnce, zamícháš a necháš přes noc na radiátoru. Ráno máš supr jogurt, kterej vám určitě rychle zmizí. Dáváme třeba s medem, křupinkama, ale i jen tak ovoce či marmeládu.

In reply to by samky

Super, i já děkuji za tip na domácí jogurt, hned dnes vyzkoušíme. My kupujeme Klasik - je bez lepku a Kubíkovi moc šmakuje (i když jemu špakuje všechno :) ) A dáváme ho každý den, občas do něj piškoty, občas dětské sušenky, ale většinou samotný a je spokojený.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka