Menses po Mireně

26.11.2009

:w: ahojky holky,chci se zeptat,pokud jste měly Mirenu,za jak dlouho vám přišli měsičky?zhruba za 4 dny po vyndání jsem jeden den špinila a ted je to 20 dní a nic se nedeje...diky :a:

Mirenu mi vyndali v květnu, po 15ti dnech jsem to dostala.Doporučili nám se ještě v červnu chránit, no termín máme 29.4.2010.Takže rychlovka.Ale dr. mi říkala,že ještě 1,5 - 2měsíce se upravuje sliznice.Tak držím palečky.

In reply to by janysek

AHOJ DĚKUJU.NO VIDIŠ,JÁ NAOPAK MĚLA DOPORUČENO HNED TO ZKOUŠET,MOŽNÁ TAKY I KVŮLI VĚKU BUDE MI 32 LET.DOKONCE DR.NA ULTRAZVUKU VIDĚLA VAJÍČKO..CO ZNÁM ASI 3 HOLKY TAK TAKY OTĚHOTNĚLY HNED.TAK MUSÍM ČEKAT.U PRVNÍ TĚHU JSEM MĚLA HCG NÍZKÉ A TEST TO ODHALIL AŽ SKORO V 14 TT .JE MI POSLEDNÍ DOBOU NĚJAK DIVNĚ TAK UVIDÍM. :a:

In reply to by Zlaťák

No,kvůli věku asi ne,mě je 35.Taky jsem si našla spoustu odkazů,kde tvrdí,že hned.Dr. mi vysvětlovala,že se vlastně po Mireně netvoří vajíčka,tím pádem nenabývá sliznice pro jejich uchycení,tak proto prý chvilku počkat,aby se ty vajíčka měli kde uchytit.Hlavně ,aby to mimi klaplo. :qu:

In reply to by janysek

no co člověk to názor...mylím ty odkazy a lékaře....je to na houby,když se není od čeho odpíchnout-poslední měsíčky atak....pokud se mrcha nedostaví,počkám cca těch 30 dní nebo tak nějak a zajdu k doktorce na krev...a uvidíme...dnes mi kamarádka řekla,že se mi nějak začíná zvedat břicho už pod prsama,fakt je že jsem poslední dobou nafouklá až hrůza aže bych měla mít MS to nevypadá....a dnes to je 22 dní od vyndání....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky