ROZLOUČENÍ

26.11.2009

Milá děvčata.Musím se rozloučit-ač velmi nerada- (jsem tu každý den).Podělal se nám not'as a musí na opravu a jinou možnost jak se dostat na net nemám. Dnes jsem 11 dpo a test negativní. Takže tento měsíc asi žádná změna stejně nebude. Posílám vám svůj graf-jen tak aby jste se mrkly ,že tam trošku naděje mohlo být-proto jsem to dneska zkusila s testem-ještě zkusím v pondělí 30.11. jestli mě teda mrška nepředběhne a pokud by byl pozitivní-zajela bych snad někam do internetové kavárny abych se s váma podělila, ale ani v to vlastně nedoufám. Takže pa pa za měsíc.Milena http://www.fertilityfriend.com/home/279113

teda milen, sem se lekla fuj :)) tak at brzy muzes byt s nami a na TT je brzy. graf je pekny :) kdyby byly // tak musis dat vedet.

Ahojky Mili, já se tady úplně lekla, proč se s námi loučíš a ono je to kvůli noťasovi :s: Tak hlavně, ať je brzo opravený a ty tu s námi zase můžeš být :one: Jo a ten grafík je úúúžasný, vypadá to i na zahnizďovací pokles. No, i když já mám grafík taky hezký, hezčí než minulý cyklus :|: http://www.fertilityfriend.com/home/2a2293 Tak tfuj, tfuj, tfuj, ať nám to vyjde!!! :k:

Mili já doufám, že to vyjde a ty nám tu odněkud zahlásíš, že jsi těhu.. grafík je nádherný.. Opatruj se zatím a určitě se ozvi, jak budeš moct.
Papa Simča

In reply to by simasla

Děkuju Simi-je mi z toho na nic.Měsíc bez spojení a zrovna když má Míša 30.11. rodit.No budu to řešit klasicky přes mobil, ale skype je skype.Chtěla jsem Ondru i vidět a kecat s ním třeba celý úterý-v pondělí bude u porodu, ale v úterý bude doma s plnou hlavou dojmů z porodu.A tady mě to bude chybět.No nic-tak pa pa a taky se opatruj.Milena

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka