Co obléct 6 dennímu miminku, prosím poraďte!!!

26.11.2009

Dneska bych chtěla jít s Lucinkou poprvé na procházku ale vůbec nevím co jí obléct aby jí bylo dobře. Myslíte si že stačí bodýčko s dlouhým rukávem, kabátek, tepláčky, slabší deka a zimní fusak? Nebo ještě něco navíc?

Ahoj malá má 24dní a byla jsem s ní venku taky jak měla 6dní a to nebylo tak krásn´ě jak dneska já mám podzimní fusak ,jednu čepičku ,bodýčko teplejší mikynu a dupajdy ,tenké rukavičky a stejně tam mimi zababušíš ať nefouká do kočárku.Tak přeji krááásnou první procházku.

My jsme šli ven druhý den po propuštění (a to bylo tedy pěkně hnusně). Dneska je nádherně, tak toho určitě využijte. Určitě stačí to, co máš nachystané. I bych řekla, že podle podle počasí tady u nás (14st a sluníčko) je to až moc. Já osobně bych zimní fusak nedávala. Takhle zezačátku jsem prcka vozila v zavinovačce a pod dekou a bohatě to stačili :)

No tak koukám že se tady pěkně kvůli mě hádáte. Venku je krásně a nevím proč by měla být malá zavřená doma. Půjdu do parku nepolezu nikam do krámu ani mezi lidi. Čerstvej vzduch nikdy nikomu neublížil. Možná jsem špatná máma že jí beru ven, ale doma jí věznit nebudu

Ahoj Petí tak já malou oblékám do tohohle krásného počasí tak že má jeden komlítek na sobě ,když jsme doma a na to jí obléknu ještě jednu(v mém případě semišovou nebo šusťákovou soupravu)a dvě čepičky jednu bavlněnou a jednu maloučko teplejší no a v kočárku mám daný podzimní fusak a frčíme...jo a rukavičky,ponožky a capáčky-oni se nedokrvují jak jsou maličký tak aby jim bylo teploučko....ale má princezna má stejně furt studený ručičky a nosánek :-))

Ahojte, není to trošku brzo, jít s 6-ti denním miminkem ven? Nemám představu, ale já bych to viděla až tak po 14-ti dnech od narození, co? Je mi jasné, že pobyt na čerstvém vzduchu je dobrý, ale .... no nevím!?

In reply to by grapas

Ahoj. Neminim tady nikoho popudit,ale jen podle meho nazoru,si myslim,ze chodit ven s 6 dennim mimcem neni moc rozumne. Vetrat ano,aele jit ven urcite ne,jelikoz mimca maj do urciteho tydne jakoby karantenu,protoze nemaj jeste vytvorenej imunni system proti bacilum,obzvlast ted,kdyz sou vsude chripajzny. A jinak v kazde porodnici rikaj neco jineho...

In reply to by Arguss

neřikám že by se mělo vyrazit hned do obchodáku ale projít se po parku miminku prospěje ale každý dělá podle sebe já rodila v létě takže s malou sem odprvního týdne byla venku víc než doma a zatím měla jen dvakrát rýmu takže iminitku má určitě krásně nabuzenou

je teplo mělo by to stačit
když tak ji dej punčošky mikunku a dečku ven s sebou kdyby se ti zdála chladná

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka