plínky :)

26.11.2009

Ahoj holky,

mám takovou prosbičku....Čekáme miminko jsme 10+2 a já už pomalu přemýšlím nad tím, kde začít....Tak jsme se s manžou rozhodli, že už pomalu začneme kupovat plínky každej měsíc, aby jsme pak byli připravený....Já jsem se chtěla zeptat jestli by jste mi neporadily jaké používaáte, používat atd...Děkujeme :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,tak do porodnice jsem měla newborn z DM,a vyzkoušela jsem huggies newborn,tesco ty fialové,pampers new baby a myslím,že ty pampersky jsou fakt nejlepší až teda na tu cenu,ale co se dá dělat.

Ahoj my používáme tesco zelené, když sou v akci tak hugies premium nebo heppy.Ale jak holky už psaly zásoby sou zbytečné musíte vyzkoušet které vám sednou a hlavně jsou pořád někde nějaké akce. V porodnici sme použily happy celý balík bylo jich tam 40ks , doma první měsíc asi 10 denně a potom se ta spotřeba snižuje . 4 měsíce a máme tak 5 plen denně.

Ahojky, my jsme vyzkoušeli pouze pampers...je nám rok a nosíme jenom tyhle, když se malá narodila, koupila jsem ty nejmenší 2-5kg a paráda...jsem s něma spokojená...pač mají ty gumičky na těch bocích a to se mi líbí...A jak píšou holky pode mnou, do zásoby bych nekupovala, každému miminku pasuje opravdu něco jiného

ahojky,tak nám nejvíce vyhovují pampers sleap and play,ale do zásoby se to asi moc nevyplatí,my měli jen 2 balíky a jeden balík do porodníce bella happy s výkrojem na pupík :-)

AHOJ, jestli chceš kupovat jednorázové plínky,tak do zásoby bych je moc nedoporučovala, nevíš, zda vám ty či ony budou vyhoovat, jestli na ně nebude mít alergii apod. rozhodni se pro jedny, kup a pak uvidíš :) my osobně jsme spokojený s plínkama z Dm drogerie Babylove, jsou pružné, dlouhé, měkké a tak :) papa

Ahojky,já jsem vyzkoušela různé druhy a jsem nejvíc spokojená s Pamperskama,pěkně sedí kolem nožiček a jsou dobře savé.:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka