Jakou antikoncepci po porodu? .... Qlaira ... Jeanine ... nebo tělísko Mirena?

25.11.2009

Ahojda,

chtěla bych poprosit o sdělení zkušeností s antikoncepcí po porodu. Jsem po šestinedělí a nekojím. Doktorem mi bylo doporučeno tělísko Mirena a nebo antikocepce HA Qlaira - prý je to novinka .... před otěhotněním jsem brala HA Jeanine a byla jsem s nima maximálně spokojená. Jen mi bylo doktorem sděleno, že po porodu se to může změnit a nemusí mi vyhovovat. Měla jsem podezření na preeklampsii tak z toho důvodu mi spíše doporučuje tělísko. Prý bych po HA mohl začít zase otíkat a mohl by se mi zvyšovat tlak .. resp. bych mohl mít falešnou graviditu.... je to možné? S maželem bychom chtěli cca za 3 roky druhého prcka, tak nevím, jestli to tělísko je zrovna nejlepší nápad. Máte s tím někdo zkušenosti? Jak s tělískem tak s výše uvedenými HA? Budu vděčná za každý přípěvek.

Díky a hezký den :-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Takže pokud chcete za 3 roky mimčo,tak bych si jí nedávala.Stojí 7000 kč.Mě jí moje doktorka taky doporučila,není prý při tom ani menstruace jen trochu špinění.Ale já tolik peněz najednou dohromady nikdy nedám.Vždycky bude něco důležitějšího co se musí koupit.Brala jsem prášky Cilest a byla jsem s ním spokojená.

http://www.prckoviste.cz/beruska

já měla před těhu taky Jeanine a byla jsem 100% spokojená
po porodu jsem měla Cerazette-kojila jsem a ta mi nevyhovovala, tak teď nemám nic-používáme kondom
a tělísko pokud chceš další mimčo za 3 roky, tak to bych nedávala-stojí dost peněz a za 3 roky se musí vyndat a kámošky, co ho měly-rozhodily se jim nějak hormony a taky psychika-nevím, ale je to asi individuální

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka