Nechuť k sexu

25.11.2009

Hojte těhule, jsem ve 26tt a přestávám mít chuť na sex, byli jsme s přítelem zvyklí 2xdenně a teď je to tak jednou za tři dny, tak mi ho je trochu líto, a on jě z toho nervozní, co se to děje, že to není možné, že už ho nemám ráda a podobné řeči vede. Jsem z toho nešťastná,ale nevím, jak mu to vysvětlit, že je pořád všechno při staru, jen prostě se tomuneumím tak oddat. Prostě neprožívám to tak intenzivně. Mám taky strach o malou, aby byla ona hlavně v pořádku. Jak mu to mám vysvětlit a ja dlouho se dá sexovat do porodu. Nějak jsem to už opoměla po 12 letech, kdy jsem čekala své první dítko. Všechno jsem to prožívala nějak jinak. Bezstarostně. Tak se mějte krásně

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky těhulky, jsem v 36tt a na sex moc pomyšlení nemám. A když už na něj chuť dostanu, tak se pak stejně neumím pořádně uvolnit. Doufám, že se to po porodu (teda po šestinedělí) změní. Mějte se pěkně a hlavně žádné starosti ;-)

ahojky, já jsem teda v těhu měla na sex chut ohromnou, takže jsme sexovali každej den až do týdne před porodem, kdy mi začla odcházet zátka :-)

ahoj, my to máme s manželem oba rádi, ale v těhu já na sex chuť mám, někdy opravdu velikou, ale pak si to nedokážu užít tak, jak před těhu. Nějak se pořád trochu bojím a navíc mi to není úplně příjemné - sice to nebolí, ale je to "divné". Manžel se hodně stáhl a sex máme sotva jednou týdně. Myslím, že ani on si to nedokáže "pořádně" užít, když nemůžem dělat všechno, co dřív. Nic mi nevyčítá, je trpělivej - už to zažil když sem byla po operaci s mimoděl.těhu a revizi - kdy sme měli šestinedělí a pak půl roku s kondomem... Doufám, že se to po porodu časem zase vrátí. Bez dobrého sexu si to nedovedu představit :)

Ahojda, tak já v těhu se sexem docela dobrý,i když já na to nějak nejsem, takže cca jednou za týden na mě až až, ale po porodu děs a hrůza. Nemám na to chuť vůbec, ani pomyšlení a to je to už 10 měsíců, doktor mi říkal, že se to všechno upraví, až přestanu kojit..... Tak to jsem na to teda zvědavá... papa

To je normální,že nemáš moc chutí,ale i tak je to dost.Může být rád,že vám to dr nezakázal vůbec. U nás je to obráceně...ten můj moc nechce.Přijde domů večer utahaný z práce a na sex nemá ani pomyšlení. Holky mají pravdu...pomalu ho připravuj na šestinedělí...to budete mít dlouhou pauzu,ale snad to nějak zvládnete.Hlavně se nestresuj. :a:

ahojky.tak já v těhu na sex měla chut často,ale 2krát denně sme to snda dělali jen v záčatku vztahu... ated???Sem rok po porodu a máme sex tak 2krát do měsíce a jestli to vůbec.Já bych bez sexu snad i mohla žít... Ale přítel mě to furt vyčítá... Ale když ja sem tak ráda,že v devět můžu padnout do pelechu.takže bud bez obav... po porodu to bude možná ještě horší a nebo naopak třeba.:-D

Ahoj. Tak my jsme normálně sexovali až do porodu, ale ke konci už jen tak jednou týdně, protože to bylo dost nepohodlný a připadala jsem si jak velryba. Většinou to zkončilo tak, že jsme se oba smáli jak blázni, protože jsme pořád naráželi na to břicho :s: . Ale tvůj manžel by měl pochopit, že holt na to nemáš takovou chuť jako před tím. To se stává, že se tohle těhotenstvím změní. Po porodu se to zase vrátí do starejch kolejí, i když to může chvilku trvat. Promluvte si o tom a bude to v pořádku. Musíš mu dávat najevo, že ho máš ráda i jinak než jen sexem, aby mu došlo, že to cejtíš pořád stejně :a: .

Ahoj, ja jsem teprve 19 tt, ale nechut k sexu mam temer od začatku. Kolem 16 tt. se to na chvilinku upravilo, ale je to zase pryč, sex mne nebavi a ani si jej neužívam, mam pocit, že "tam" nejak není mista, i když se manžel snaží všema možnýma zpusobama. Treba co je listopad, tak jsme to delali jen dvakrat. :|-|: Ale manžel je naštestí hodné tolerantní, když už ma "krizi", tak mne vždy nejak "ukecá", takže to zvladame. Ale děsím se, jak to bude třeba po porodu.

no myslim ze by si mel pomalu zvykat..... po porodu to bude este horsi, jinak bych mu to presne rekla jak jsi to napsala a pri vsi ucte esi to nepochopi tak je to jeho problem.... rekni mu ze se nic nezmenilo ale ze je to tim tehotenstvim a ze mas strach o mimi a hotovo... to musi pochopit kazdy... sama urco vis ze staci trochu horsi porod a nezasexuje si nekolik mesicu , tak at neblbne hloupyma recma...jinak i tak je sex v tretim trimestru nebezpecny..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka