Prosím o radu

13.11.2009

Ahoj měla bych na vás otázečku vůbec si nevím rady :( :( :( ,je lepší maliník nebo lněné semínko pro lepší průběh porodu popř.kde se dají sehnat.Děkuji za vaše rady

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, je v tom rozdíl. Já budu od 36.tt baštit oboje. Maliník je pro lepší a rychlejší porod a lněné semínko na ,, promazání" porodních cest. Maliník budu pít, a semínko jen kousat, ten blivajz z toho asi pít nechci :)...spíš ho rozkousat a polknout a chodí se po něm i dobře na velkou :)

ahoj já jedla obojí, maliník koupíš v lékárně (mě strašně chutnal :one: ) a lněné semínko jsem koupila v Hypernově jen za 5kč tak se zkus podívat někde u vás po obchodech... To lněné jsem měla doma v mističce a vždycky když jsem si vzpomněla, tak jsem do sebe dala hrst, rozkousala a polkla. Ale pozor musí se hodně zapít, nebo budeš mít zácpu. :00: Když to koušeš dlouho, tak ti to v puse udělá takovýho slimáka. :s: :s:
www.prckoviste.cz/julinka

Ahoj. Já jsem měla obojí. maliník má pomáhat s otevíráním, lněné semeno vytváří hlen. Je fakt že to lněné semeno jsem skoro nejedla- nechutnalo mi ale maliník jsem se snažila pít pravidelně 2 hrnky denně. Když jsem dorazila do porodnice byla jsem na 9cm otevřená a šla rovnou na sál. Nevím zda mi k porodu ten maliník pomohl ale já věřím že to smysl mělo.

No podle toho co vím já, tak každá tahle věc je dobrá na něco jiného. Maliník by měl pomáhat s otevíráním a lněné semínko "promazat" porodní cesty, že v nich pak mimčo líp klouže. ;) A maliník koupíš v lékárně a lněné semínko jsem kupovala v Hypernově.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka